Søg

SønderjyskE forlænger med Mohammed Hamad og Michael Meyhoff

Jacob Ravn, 23. januar 2021, kl. 9:00

SønderjyskE Fodbold har forlænget to vigtige kontrakter i talentafdelingen. Mohammed Hamad bliver Head of Coaching, mens Michael Meyhoff fortsætter som U15-cheftræner.

SønderjyskE/HFK har foretaget en rokade i talentafdelingen (læs den nyhed her), og i den forbindelse er to vigtige forlængelser kommet på plads.

Mohammed Hamad har forlænget kontrakten, så den nu løber frem til sommeren 2023, mens Michael Meyhoff har fået en kontrakt frem til sommeren 2024.

Mohammed Hamad får samtidig en ny rolle i klubben som Head of Coaching og bliver dermed i dagligdagen sportslig ansvarlig i talentafdelingen. Han fortsætter desuden i rollen som scouting- og rekrutteringsansvarlig. Head of Coaching blev tidligere varetaget af talentchef Thomas Vilstrup.

Mohammed Hamad kom til SønderjyskE/HFK i sommeren 2016 og har siden haft flere forskellige roller i talentafdelingen. De seneste år har han været med til at videreudvikle på særligt det individuelle udviklingsprogram i talentafdelingen, og siden i sommer har han været en del af den sportslige ledelse.

– Jeg glæder mig over forlængelsen og har det virkelig godt i SønderjyskE. Med den nye rolle som Head of Coaching får jeg nu mulighed for at kombinere den individuelle udvikling med det holdtaktiske. Samtidig gør det også, at jeg kan komme meget på banen, som er noget af det, jeg brænder rigtig meget for. Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde og er glad for at være en del af den gode udvikling i klubben, siger Mohammed Hamad.

Michael Meyhoff kom til SønderjyskE/HFK i sommeren 2015 og har efterfølgende både været holdtræner og en del af den sportslige ledelse i talentafdelingen.

Michael Meyhoff stortrives i klubben og er derfor glad for, at kontrakten nu er blevet forlænget frem til sommeren 2024.

– Jeg er rigtig glad for at være i SønderjyskE, og klubbens værdier passer rigtig godt til mig og min måde at arbejde på, så det var naturligt for mig at forlænge aftalen. Jeg er en del af et godt team på akademiet, hvor vi hele tiden flytter os i den rigtige retning. Jeg har med nogle super engagerede spillere at gøre, som kommer hver dag for at blive bedre, hvilket er en stor motivation for mig i mit arbejde, siger Michael Meyhoff.

Som en del af kontrakten er det også aftalt, at Michael Meyhoff skal påbegynde UEFA Elite Youth A-uddannelsen.

Om forlængelsen med Mohammed Hamad siger sportschef Hans Jørgen Haysen:

– Vi forsøger hele tiden at optimere og videreudvikle vores talentsetup, og med den seneste rokade har vi vurderet, at det er strategisk smartest, at Thomas Vilstrup har fuld fokus på rollen som talentchef, mens Head of Coaching-delen overgår til Mohammed Hamad. Mohammed Hamad har i forvejen et indgående kendskab til vores talentafdeling, hvor han imponerer og inspirerer med sin arbejdsomhed og viden om talentudvikling. Vi glæder os over forlængelsen og ser frem til, at vi i fællesskab skal bygge videre på den gode udvikling, som vores talentafdeling er inde i, siger Hans Jørgen Haysen.

Om forlængelsen med Michael Meyhoff siger Haysen.

– Michael Meyhoff er en vigtig brik i vores talentafdeling, og jeg er derfor meget glad for, at vi er blevet enige om en længerevarende aftale. Han har et indgående kendskab til vores talentafdeling, og med sin store viden og erfaring skal han være med til at flytte os yderligere på talentområdet. Det glæder mig, at Meyhoff fortsat er en del af vores stærke talenthold, siger Hans Jørgen Haysen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus