Søg

Intern rokade og nye ansigter i talentafdelingen

Jacob Ravn, 18. januar 2021, kl. 15:00

Som en del af den løbende udvikling af talentudviklingen i HFK/SønderjyskE er vinterpausen blevet brugt på en rokade i setuppet.

Thomas Vilstrup fortsætter som talentchef, mens rollen som Head of Coaching fremadrettet varetages af Mohammed Hamad.

Kresten Ipsen overtager rollen som ungdomsudviklingstræner, mens Jonas Hansen får hovedansvaret for U14-holdet. Jacob Andresen er ny fodboldfaglig ansvarlig på TOPcenteret i Rødekro.

Jens-Jakob Sørensen stopper som U17-assistenttræner, men fortsætter i en nyoprettet stilling som individuel træner på tværs af årgangene fra U13-U19. Boye Habekost vender tilbage til klubben som ny U17-assistenttræner.

Anders Søgaard bliver ny assistenttræner på U13, så der nu vil være to assistenttrænere på U13 og endeligt tilknyttes Jens Rinke som en ekstra ressource til målmandstræningen i talentafdelingen.

Talentchef Thomas Vilstrup siger om rokaden:

– Udgangspunktet for rokaden har været, at vi gerne vil tilføre endnu flere ressourcer på træningsbanen, og med Mohammed Hamad og Kresten Ipsen som henholdsvis Head of Coaching og ungdomsudviklingstræner får vi to mellemledere, der brænder for at være på banen, og som i deres nye roller skal deltage rigtig meget i træningen i løbet af ugen.

– Tilføjelsen af ressourcer på træningsbanen er også hovedtanken bag ansættelsen af Jens-Jakob Sørensen, som på tværs af U13-U19 skal sikre, at vi også har ekstra individuelle træningstilbud til spillerne.

– Samtidig er vi glade for, at vi kan give Jonas Hansen et cheftrænerjob i talentafdelingen. Han er en talentfuld træner, som vi forventer os meget af i fremtiden.

– Endeligt glæder vi os over, at Jacob Andresen kommer i spidsen for TOPcenteret. Han har været med fra dag et i opbygningen af TOPcenteret, og han vil nu få ansvaret for både Topcenteret, men også forskellige tiltag som bl.a. camps og inspirationstræninger i samarbejdsklubberne.

– Til sidst skal der lyde et stort velkommen til Boye Habekost, Jens Rinke og Anders Søgaard, som alle vil være nye ansigter i talentafdelingen fra dags dato.

Setuppet i talentafdelingen fra U13-U19 ser nu således ud:
Talentchef: Thomas Vilstrup
Head of Coaching samt Scouting – og rekrutteringsansvarlig: Mohammed Hamad
Transitionstræner: Simon Poulsen
Ungdomsudviklingstræner: Kresten Ipsen
U19: Thomas Skou Jensen og Thomas Møller
U17: Karsten Andersen og Boye Habekost
U15: Michael Meyhoff, Carsten Storm og Rune Blaue.
U14: Jonas Hansen og Jacob Andresen
U13: Lars Santo, Jacob Hirschel og Anders Søgaard
Individuel træner: Jens-Jakob Sørensen
Fodboldfaglig ansvarlig SønderjyskE TOPcenter: Jacob Andresen
Målmandsteam: Søren Jensen, Carsten Storm, Anders Søgaard og Jens Rinke.
Fysiske trænere: Yannick Durand, Michael Christiansen og Nicolas Lassen
Mentaltrænere: Tommy Schröter og Mette S. Sørensen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus