Søg

SUSAM

susam-header_ny-120916

 70 12 86 00 | SUSAM@INFO.DK

SUSAM – Sønderjysk Udviklingssamarbejde A/S

 

Hvem er SUSAM?
Sønderjysk Udviklingssamarbejde – i daglig tale kaldt SUSAM – er et stærkt BtB netværk af primært sønderjyske virksomheder, der blev stiftet i 2004 sammen med Sønderjysk Elitesport A/S. Formålet er at samle landsdelens virksomheder i et indkøbsfællesskab.

SUSAM har et tæt samarbejde med Sønderjysk Elitesport A/S. Hvor SønderjyskE handler om sport, underholdning og oplevelser, har vi i SUSAM fokus på økonomi og netværk. Konceptet er enkelt! Jo flere virksomheder, der ligger deres indkøbsvolumen sammen i SUSAM, des større forhandlings power har SUSAM til at forhandle og skabe fordele samt besparelser til gavn for alle i netværket.

Kommerciel Chef: Henrik Jepsen
Key Account Manager: Per Hamborg


Samarbejdet med Sønderjysk Elitesport A/S
SUSAM og Sønderjysk Elitesport A/S har en fælles vision – at gøre Sønderjylland til en attraktiv region at bosætte sig og etablere virksomhed i. Det er målet at skabe de bedst mulige vilkår for at realisere dette. Synergieffekten mellem SUSAM og SønderjyskE og at kombinere elitesporten med muligheden for at gøre en god forretning, er en unik måde at sammentænke elite indenfor både erhvervsliv og sport. Derfor arbejder SUSAM og SønderjyskE tæt sammen i hverdagen, deler erfaringer, kompetencer og udnytter hinandens ressourcer, hvor vi er bedst.

SUSAM er en selvstændig virksomhed ejet af Fonden til fremme af elitesport og kultur i Sønderjylland.


Hvordan får man adgang til SUSAM’s indkøbssamarbejde?

Via et erhvervsmedlemsskab i SønderjyskE har medlemmerne – både store og små virksomheder – adgang til SUSAM og de forskellige muligheder indenfor indkøb. Dermed giver SUSAM muligheden for alle erhvervsklubmedlemmer at indtræde i et professionelt indkøbssamarbejde


Indkøbskategorier
SUSAM har en bred vifte af indkøbskategorier, der i samarbejde med – de af SUSAM nøje udvalgte – leverandører konstant optimeres og videreudvikles. Det er således målet at sikre vores medlemmer de bedst mulige rabatter, vilkår og services samt at frigive ressourcer ude i virksomhederne. Vi tilstræber at have noget på hylderne for alle virksomheder uanset branche og størrelse.


Penge tilbage til sporten

Som en ekstra detalje går overskuddet fra SUSAM ind i den fond, der også ejer Sønderjyske Elitesport A/S, og dermed tilbage i den pulje, der er med til at sikre og udvikle elitesporten og kulturen i hele Sønderjylland.
Synergien mellem erhvervslivet og elitesporten er således vigtig for os.

Besøg os på www.susam.dk og læs mere om de mange muligheder i SUSAM.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus