Søg

Nyhedsbrev, Center Nord

Copus, 8. marts 2016, kl. 15:00

Kære spillere, forældre og klubber i Center Nord

Før jul orienterede Thomas Kruse om, at der ville ske ændringer i fodboldsamarbejdet fra januar 2016. En af ændringerne er, at Thomas nu er overordnet sportschef for Det SønderjyskE Fodboldsamarbejde (SFS). Dette betyder, at han ikke længere kan varetage jobbet for Center Nord længere. Denne funktion har jeg nu overtaget.

Lidt om mig selv. Jeg er 49 år og bor med min familie i Hoptrup, hvor jeg har været fodboldtræner i Hoptrup Marstrup Idrætsforening (HMIF) i ca. 10 år. For nogle år siden begyndte jeg som assistent for de yngste spillere i SFS, og hjælper også med dette i å̊r. Arbejdsmæssigt har jeg i flere å̊r arbejdet som leder i folkeskolen, og er i dag ansat i Haderslev Kommune.

Den daglige kontakt
Den daglige kontakt har I med trænerne for de forskellige træninger/hold, men når det drejer sig om noget generelt kan I kontakte mig (se sidst i brevet).

Ny samarbejdsaftale
Samarbejdsaftalen mellem SønderjyskE og fodboldklubberne er i efteråret blevet gennemgået og ændret på en række punkter i forbindelse med at den femårsperiode klubberne i sin tid bandt sig for er udløbet. Den vil snart kunne ses på hjemmesiden www.soenderjyske.dk under Herre Fodbold/Klub Samarbejde.

Center Nord Tøjserie
De tidligere år har det været muligt for spillerne at købe en særlig tøjserie i sit center. Det kan man også i år og Lars ”Mini” Hansen fra Sport24 er allerede begyndt at tage rundt til centrene for at fremvise og modtage bestillinger.

Nu er turen kommet til spillerne i Center Nord. I vedhæftede fil kan I se de forskellige muligheder i forhold til indhold og pris.

Det er meget vigtigt at understrege for mig, at det selvfølgelig er frivilligt om man vil købe spillerserien, ligesom I også suverænt bestemmer hvor meget I eventuelt vil købe. Det plejer at være en serie, som spillerne er stolte af at gå i, og giver en fælles identitet når vi er til Centerstævne og skal spille i Tyskland.

Lars ”Mini” kommer i Haderslev Idrætscenter fredag den 26. februar kl. 16.30, hvor spillerne får mulighed for at se, prøve, bestille og betale tøjet.

Betaling foregår samtidig med bestillingen. Man kan betale med kontanter, Dankort eller Mobile Pay. Man behøver ikke printe bestillingsseddel ud – Lars har nogle med.

Hvis man ikke er til træning denne dag, er der mulighed for efterfølgende at købe tøjet ved at kontakte Lars Mini på mail: lha@sport24.dk og så selv hente tøjet i butikken i Haderslev. Hvis man har praktiske spørgsmål inden Lars Mini kommer, skal jeg prøve at svare efter bedste evne. J

Mönchengladbach Pokal i Tyskland
Vi har stadig ledige plaser i bussen til Tyskland i Kr. Himmelfartsferien, hvor vi spiller med i Mönchengladbach Pokal. Vi deltager med 11. mandshold i U13 rækken, og i U11 rækken, som er 7 mandshold.

Tidspunktet for turen er fra torsdag den. 5. Maj om morgenen til natten mellem lørdag og søndag den 7/8 maj. Jeg er som tidligere chauffør på turen.

Prisen for turen er 1300kr. Der dækker transport, indkvartering på hotel/vandrehjem, 1⁄2 pension og stævnegebyr , frugt m.m. Spillerne skal selv betale for frokost fredag og lørdag samt lommepenge.

Ved tilmelding indbetales 1300 kr. til følgende konto: Reg.: 2450 Kontonr.: 6275148278

Husk at skrive fulde navn + fødselsdag og år!!!!!

Det er selvfølgelig frivilligt om man vil deltage i turen. Der vil efter påske, blive afholdt et informationsmøde, hvor I vil få praktiske oplysninger. Kontakt mig, hvis I ønsker at vide mere nu.

Forældre er meget velkomne til at tage med derned og støtte holdene, men er selv ansvarlig i forhold til at skaffe indkvartering og forplejning.

Med ønsket om et godt forår i Det SønderjyskE Fodboldsamarbejde.
Med venlig hilsen

Bent-Ole Østerby, sportchef/koordinator
Center Nord
bent-ole@oesterby.com
29 17 02 45


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus