Søg

80 sønderjyske fodboldtalenter var i lørdags samlet i Sommersted. I pausen mødte de deres idoler

sfs, 23. april 2017, kl. 10:50

Det SønderjyskE fodboldsamarbejde, der består af en række sønderjyske fodboldklubber. De har alle indgået en samarbejdsaftale med SønderjyskE.

Det betyder bl.a.,  at SønderjyskE er ansvarlige for fire talentcentre, der tilbyder ekstra teknisk træning til spillere fra samarbejdsklubberne.

I lørdags var 80 talentfulde  U10 og U11 spillere fra de fire centre samlet til stævne i Sommersted.

Her fik drengene mulighed for at spille mod hinanden. Det blev til en række rigtig gode kampe med godt spil og god fight.

 

I frokostpausen fik spillerne besøg af to superligaspillere fra SønderjyskE: Philip Zinkernagel og Nicholas Marfelt, der begge er kommet til SønderjyskE fra Helsingør.

De sønderjyske fodboldtalenter hørte superligaspillerne fortælle om livet som professionel spiller. Efterfølgende var der mulighed for at stille spørgsmål og få autografer.

Spørgsmålene var mange og kreative: Hvem er din ynglingsspiller? Må man drikke øl? Hvorfor tabte I til Lyngby? Hvor lang tid skal man sove? Kan I lide at træne? Hvem er bedst til FIFA?

De to 22-årige spillere svarede flot på alle spørgsmål og efterfølgende fik fodboldtalenterne mulighed for at få autografer.

 

Frivillige fra samarbejdsklubben Sommersted IF var værter til talentdagen.

 

Bent-Ole Østerby

Sportschef Center Nord


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus