Søg

Akademi

TalentCenter Haderslev

Homepage knap Facebook knap

INFO

Ungdomsuddannelse
En særdeles vigtig funktion på TalentCenter Haderslev er, at tilbyde dig som ambitiøs sportstalent, et kompetent talentudviklingsmiljø, hvor dit talent kan udvikles og fordres samtidig med at du gennemfører en ungdomsuddannelse.
Vi har derfor et stærkt samarbejde med Haderslevs ungdomsuddannelser, og du kan frit vælge mellem Haderslev Katedralskole, Det Blå Gymnasium, EUC Syd, samt 10. klasse ved Kløften eller på Haderslev Realskole.
Alle skolerne har hver især etableret netop den atlet støtte model, som den enkelte skoles rammer og betingelser bedst understøtter. Det vil sige, at det vil være forskelligt fra skole til skole hvordan støtten opleves rent praktisk, men fælles er, at alle skolerne vægter det højt. Nogle skoler kan skemalægge sig til en del fleksibilitet for atleterne, og andre tilbyder og gennemfører i højere grad genlæsningsmoduler for mistet undervisning.

Talentchef Morten Nørby Poulsen
Mobil: +45 24793826
E-mail: monp@haderslev.dk


Sønderborg Talent Akademi

STA_logo

Homepage knap Facebook knap

INFO
Elite miljøet på Sønderborg TalentAkademi har i opstartsåret 2014-15 bestået af 4 linjer – håndbold, fodbold, volleyball og en almen fysisk linje – repræsenteret ved begge køn. Der arbejdes desuden på opstart af en volleyball linje fra august 2015 og en badminton linje fra august 2016. Udover den sportslige forskellighed, ses også en forskel i alder (15 til 19år), modenhed, mentalitet og fysik. Denne differentiering er en vigtig og givende del af Sønderborg TalentAkademi, hvor vi ligger op til at spillerne lærer og lader sig inspirere af hinanden. Typisk foregår læring fra den mere rutinerede til den mindre rutinerede, men selv i den proces foregår der også læring den modsatte vej i form af italesættelse af tavs viden og selvrefleksion. Et mål for Sønderborg TalentAkademi er, at udvikle en træningskultur, hvor bl.a. udøverlæring er en anerkendt måde at forbedre træningen, og hvor sportsfolkene opfordres til at stå til rådighed for hinanden.

Akademileder Michael Willemar
Mobil: +45 23470770


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus