Søg

Zajac er rastløs

Per Jessen, 18. marts 2016, kl. 21:25

Fredag middag var der gang i motionsrummet under SE Arena, hvor Darcy Zajac er i fuld gang med redskaberne.

– Man bliver lidt rastløs, når der går næsten to uger mellem kampene. Ventetiden er meget lang, og det er lidt frustrerende, at vi ikke kan starte med semifinalerne på søndag, men må vente indtil tirsdag, forklarer Zajac.

Sent fredag aften, efter kvartfinalen mellem Blue Fox Herning og Odense Bulldogs er afgjort, skal SønderjyskE foretage et valg af modstander i semifinalen. Det kan blive enten Esbjerg Energy eller vinderen af kampen i Herning.

– Det med at man kan vælge er ret nyt for mig, men er vel egentlig en meget god regel. Uanset så er der kun gode hold tilbage, når man når til semifinalen, siger Zajac.

Canadieren blander sig på topscorerlisten i slutspillet. Han står noteret for tre mål og to assists. I alt fem point blev det til i kvartfinalerne mod Aalbrg Pirates.

– Det er selvfølgelig dejlig at score nogle mål. Jeg har haft lidt tur i den med at puckene er gået min vej, men det vigtigste har været, at holdet har spillet godt, siger han.

Det er efterhånden mere end to måneder siden, at han debuterede i en udekamp i Rødovre.

– Siden jeg er kommet, har jeg haft travlt med at spille kampe og træne, og jeg har ikke set så meget af området, men den seneste uges tid har der jo været noget mere fritid. Jeg overvejer lidt at tage ud og se fodboldkampen på søndag i Haderslev, siger Zajac.

Zajac og resten af holdet starter semifinalerne med en hjemmekamp på tirsdag.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus