Søg

White Hawks er værter tirsdag aften

Per Jessen, 1. december 2020, kl. 0:00

SønderjyskE spiller tirsdag aften udekamp hos Frederikshavn White Hawks. Et opgør, hvor SønderjyskE skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet.

I fredags spillede SønderjyskE en ganske fin udekamp hos Esbjerg Energy, men det var ikke nok til at få point. Det var første gang i fem kampe, at SønderjyskE måtte gå fra isen uden point. Nu gælder det om at komme “op på hesten” igen. Det bliver ikke let på en svær udebane.

SønderjyskE har allerede mødt Frederikshavn to gange denne sæson og det var back-to-back-opgør for en måneds tid siden. Her satte SønderjyskE i tredje periode en 5-1-føring over styr og tabte 5-7, men revancherede sig på bedste vis under 48 timer senere på egen is med en flot 4-0-sejr. Mon ikke Frederikshavn er gevaldigt opsat på revanche. Vendelboerne var i aktion søndag mod Herning Blue Fox, og her blev det til en 3-2-sejr. Det var holdets anden sejr i træk efter en stime på fire nederlag.

Hoveddommere til kampen er Jacob Grumsen og Steffan Ørvad Frydkjær. En af de to kaster den første puck kl. 19.00 i Nordjyske Bank Arena.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus