Søg

Weekenden skal bruges på isen

Jesper Klitgaard, 27. oktober 2016, kl. 16:28

SønderjyskE fik, med tirsdagens 5-2 sejr over Rungsted, lov til at smage sejrens sødme foran egne fans igen, og denne weekend byder på endnu en chance, når Odense Bulldogs stikker snuden forbi SE-arena lørdag aften. Men allerede fredag skal de sønderjyske ishockeydrenge i action, når turen går til heden og et besøg hos Blue Fox Herning og en chance for revanche. Det er nemlig ikke andet end godt halvanden uge siden at Herning gæstede Vojens, og kunne tage hjem med alle point i en kamp, hvor defensive fejl gjorde udslaget

De udspillede os i den sidste kamp herhjemme. Deres plan var uden tvivl at gå efter vores defensiv, hvilket var naturligt når man tager i betragtning hvilke problemer vi havde netop i defensiven i den periode. Herning er meget aggressive og skøjter utroligt meget, og det gjorde udslaget, samt det, at vores beskyttelse af eget net var umådeligt ringe i den kamp,  lyder det fra cheftræner Dan Ceman, som også har andre betragtninger henimod fredagens kamp

Herning spillede ikke i tirsdags og de skal heller ikke spille lørdag. Det, og så at de bruger deres topspillere rigtigt meget i løbet af kampene, gør at vi skal tænke meget over hvordan vi bruger kræfterne. Vi skal matche deres lineup, samtidig med at vi skal have kræfterne til at spille mindre end 24 timer senere, så det er en kamp i kampen.

SønderjyskE fik i sidste uge tilgang af Elias Granath og Rasmus Nielsen kunne gøre et comeback, noget som Ceman straks kunne se effekten af.

Vores defensiv har været langt bedre i de sidste to kampe. Rasmus Nielsen spiller som han ikke har været væk og Elias Granath tilføjer også en masse ro og evner på backsiden. Det kan mærkes både på isen og i omklædningsrummet, og nu hvor vi ved at alle der er her, ønsker at være her, så opnår man et god effekt. Især når vi tænker på Rasmus Nielsens sidste par måneder, som har været noget af en rutschebanetur for ham og holdet. Nu er han tilbage, og udover de evner han tilfører, så er han også en fantastisk fyr og alle i og omkring truppen er så glade for at han er tilbage igen.

Samtidig har vi trænet hårdt for at gøre vores eget spil foran vores eget net meget bedre og meget hårdere. Jeg synes at drengene har arbejdet virkeligt godt til træning og der bliver ryddet langt mere op foran eget net end tidligere, lyder det optimistisk fra Ceman, som også ser frem til Lørdagens kamp, hvor gameplanen bliver en smule anderledes:

Odense har en virkelig stærk kæde, så den skal vi have fuld fokus på. Derudover skal vi gå ind og styre kampen og spille vores eget spil. Vi skal være klar fra kampens start, og være fuldt ud koncentrerede, så vi ikke ender med at få unødvendige mål og chancer imod os.

Fredagens opgør starter klokken 1930 i Herning og ligeledes starter Lørdagens kamp kl 1930, denne gang i SE Arena.

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus