Søg

VM 2018 – bliv frivillig

Per Jessen, 5. april 2017, kl. 10:50

Den 1. maj 2018 byder Herning og København de 16 bedste ishockeynationer velkommen, når de skal afgøre hvem der kan kalde sig 2018 IIHF ICE HOCKEY WORLD CHAMPION!  Dét at Ishockey VM kommer til Danmark er ikke bare stort, det er en gigantisk international sportsbegivenhed der rammer os, og arrangørerne skal bruge mere end 1000 engagerede frivillige ildsjæle for at gøre det til en uforglemmelig event!

Verdens hårdeste VM kræver et hold lige så passionerede frivillige, og det hold har vi tildelt navnet FACE-OFF FORCE. Vi ved godt fra organisationens side, at denne begivenhed aldrig ville kunne lade sig gøre uden frivillige, og vi er ekstremt taknemmelige for hver eneste tilmelding og henvendelse vedrørende vores frivilligprogram! Vi vil derfor også gerne honorere de mere end 1000 hjælpende med:

Chancen for at blive del af en af de største internationale begivenheder nogensinde i Danmark!
FACE-OFF FORCE tøjpakke
Mad, snacks, sodavand/saftevand, kaffe/te etc., mens du er på vagt
Adgang til kick-off møde og træningssessioner
Invitation til frivilligfest efter eventen
Frivilligdiplom
Forsikring under eventen

Til landskampen den 20. april i SE Arena, hvor Danmark spiller mod Norge, vil der være et informationsbord, hvor VM’s koordinator for frivillige står klar til at svare på eventuelle spørgsmål. Tilmeldingen løber frem til den 10. oktober 2017.

Hvis du synes overstående lyder fristende, så skynd dig at sende en ansøgning via hjemmesiden:
http://2018.iihfworlds.com/dk/frivilligregistrering/


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus