Søg

Vild overtidssejr udløser semifinale-finale

Per Jessen, 3. april 2016, kl. 21:33

SønderjyskE er fortsat i live i DM-slutspillet. Efter en kneben og hårdt tilkæmpet 1-0-sejr efter overtid hos Esbjerg Energy skal der nu spilles en syvende og afgørende semifinale på tirsdag kl. 19.00 i SE Arena. Billetsalget starter mandag kl. 12.00.

I en uhyre intens kamp måtte de to hold dyste i fire perioder, inden afgørelsen kom. Helt præcist kom forløsningen 12 minutter og 12 sekunder i overtiden. Som så ofte før var Tyler Gotto på spil, når de store kampe skal afgøres. Canadierens farlige afslutning blev i første omgang reddet af Esbjerg-målmanden, men returpucken slog Cory Quirk i mål via stolpen, og så kunne jublen bryde løs. De mange medrejsende supportere leverede en fremragende opbakning, og mon ikke de på tirsdag endnu en gang er den ekstra mand på isen.

Der skal helst ikke festes for meget over sejren. Mandag skal der samles kræfter inden tirsdagens store slag. Der må i al fald være en del blå mærker, som skal plejes. Rekordmange tacklinger bød de to hold hinanden, mens antallet af målchancer blev holdt på et minimum.

Esbjerg fik en god start, og værterne havde de fleste målchancer i første periode, der også bød på et powerplay til hjemmeholdet. I anden periode kom SønderjyskE bedre med, kampen forblev en meget jævnbyrdig affære, hvor marginalerne endnu en gang blev udslagsgivende. Alle tre kampe i serien gik dermed i overtiden, men i dagens kamp var det altså SønderjyskE, som trak det længste strå.

Esbjerg havde i overtiden ellers muligheden for at afgøre det hele i et vestjysk powerplay, men Joni Myllykoski fortsatte takterne fra sidste kamp, og den finske målmand er nærmest umulig at score på for tiden bag en stærk defensiv – godt illustreret i situationen, hvor Anssi Rantanen med hovedet først gik ned i et skud fra Wade Bergman. Vi glæder os allerede til næste, altafgørende akt.

Esbjerg – SønderjyskE 0-1 (0-0, 0-0, 0-0, 0-1)
72:12 0-1 Cory Quirk (Gotto)
Udv.: EE 3×2, SE 3×2
Skud: 28-24
Tilskuere: 2912

Se interviews og højdepunkter fra kampen:
http://sport.tv2.dk/ishockey/2016-04-03-sonderjyske-sikrer-afgorende-kamp-om-finaleplads


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus