Søg

Vild debut opfyldte drengedrøm

Per Jessen, 29. december 2016, kl. 23:32

Jesper Nielsen vogtede stik imod alle odds SønderjyskE-målet i aftenens kamp. Egentlig stoppede han med at spille ishockey på højt plan for tre sæsoner siden, men det var ikke til at se i debutkampen i Rungsted.

I går blev 22-årige Jesper Nielsen ringet op af cheftræner Dan Ceman, da målmandssituationen så lidt sort ud. Robin Rahm var syg, Joni Myllykoski er i gang med sin genoptræning, mens både Kasper Krog og Frederik Dichow er i Canada.

– Jeg blev ringet op af Dan, og så gik det stærkt. Jeg var med til morgentræningen i dag, og efter vi havde spist middag, så blev jeg spurgt, om jeg var klar til at starte inde. Det takkede jeg selvfølgelig ja til, og det gik jo meget godt. Det er lidt en drengedrøm, siger Jesper Nielsen ydmygt efter 3-1-sejren.

Han nåede at være reserve i seks SønderjyskE-kampe. Den første helt tilbage i 2011, men i 2014 valgte han at drosle ned på ishockeytræningen og skiftede til at være markspiller. Han bor med kæresten i Odense, hvor han studerer og så er han også markspiller på et motionshold i den fynske hovedstad. En enkelt kamp som målmand for motionsholdet i Vojens er det blevet til i år. Det er vel at mærke på et niveau, hvor hverken tacklinger eller slagskud er tilladt.

– Jeg er lidt træt lige nu, men også meget glad. Jeg nød bare at stå derinde, og jeg nåede egentlig aldrig at blive nervøs inden kampen, da jeg ikke havde nogle forventninger til mig selv. Men det er da klart, at da vi sad ude i pausen efter første periode og var foran, så begyndte man pludselig at tænke på, at hvad sker lige her, og måske kan vi vinde den her. Holdkammeraterne gjorde det fantastisk foran mig, og det gav mig gode arbejdsforhold, siger Jesper Nielsen på vej hjem i bussen over Sjælland.

Allerede fredag kl. 19.30 gælder det ”returopgøret” i SE Arena mod Rungsted Seier Capital, og mangler Ceman hjælp, så står aftenens superdebutant klar.

– Jeg er glad for at hjælpe, og mangler de hjælp i morgen igen, så er jeg selvfølgelig klar, siger Jesper Nielsen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus