Søg

Vigtige point på spil

Jesper Klitgaard, 21. november 2019, kl. 20:48

Fredag aften er der igen opgør i den danske metalliga og igen kan der opleves intenst ishockey. Det sker i Frøs Arena, når Herning Blue Fox gæster Vojens og SønderjyskE.
Rævene kommer med fire friske sejre i bagagen og er langsomt, rent point-mæssigt, kravlet tættere på midten af tabellen. Fem point skiller gæsterne fra det midtjyske og hjemmeholdet fra Vojens, så der er lagt op til en intens fight om vigtige point.

SønderjyskE kom som bekendt fantastisk ud af sidste weekends Continental Cup, og fulgte det flot op med en imponerende udebane-sejr over Frederikshavn Whitehawks. Disciplineret indstilling og en holdindsats ud over det sædvanlige, banede vejen for 2-1 sejren og dermed tre gode og fortjente point.

Den indstilling og arbejdsindsats skal gentages hvis der skal gøre forhåbninger om point fredag aften, så derfor håber drengene selvfølgelig på, at så mange som muligt vil bakke holdet op, og som sædvane skabe en fantastisk og larmende kulisse. Husk også, at SønderjyskE Magasinet på 140 sider udkommer til kampen og kan gratis tages med hjem til godnatlæsning eller en gratis julegave.

Første puck smides kl 19:30, så SE’s vi?

Arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus