Søg

Vigtige point på spil i Nordjylland

Jesper Klitgaard, 6. marts 2020, kl. 7:43

SønderjyskE skal i aktion igen fredag aften, hvor modstanderen hedder Frederikshavn Whitehawks. Det betyder en kamp, hvor disciplin og højt tempo bliver en del af kampbilledet, og hvor der er vigtige point at kæmpe om. SønderjyskE har brug for alle de point holdet kan, i kampen om at sikre så høj en placering som muligt, og hvor hjemmeholdet kæmper om at få ret til hjemmebanefordelen, når slutspillet starter.

Høgene ligger i øjeblikket placeret på en femteplads i ligaen, med et point op til Rungsted Seier Capital på fjerdepladsen, og vil uden tvivl gå stenhårdt efter de tre point, som kan give dem fordel af hjemmebane når slutspillet starter. SønderjyskE ligger på Trediepladsen, og kan med et point sikre sig en endegyldig placering i top fire, og skulle Sharp og Co. hive alle tre point med hjem til Sønderjylland, kan holdet ikke længere slutte dårlige end nummer tre, så der er alt at spille for.

SønderjyskE fik en god afslutning på kampen mod Rødovre i tirsdags, hvor en stærkt tredie periode gav en samlet sejr på 5-1 over tyrene, og det spil drengene viste i netop tredie periode, vil være en god løftestang til kampen mod høgene, og kampen om de tre point.

Kampen starter kl 19:30. og er man ikke en af de som har købt billet til en bustur med SønderjyskE ishockey support, eller selv tager turen nordpå, så kan kampen ses på tv2sport.

Arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus