Søg

Vigtige point på spil fredag aften

Jesper Klitgaard, 16. februar 2017, kl. 19:00

Der er både debut, gensynsglæde og vigtige point på spil, når SønderjyskE fredag aften tager turen til Gentofte, og dermed har muligheden for at ligge afstand til den direkte forfølger om 4. pladsen.

De lyseblå måtte efter en godkendt indsats se sig slået, da Odense gæstede Vojens tirsdag aften. Fredag aften har SønderjyskE derfor muligheden, for igen at få point på kontoen, når værterne fra velhaverforstaden Gentofte byder op til dans i den direkte kamp om fjerdepladsen, og dermed den eventuelle ekstra hjemmekamp i kvartfinaleserien som starter op om 14 dage.

Cheftræner Dan Ceman ser da også perspektiver i den direkte duel, især i det mentale aspekt: Vi vil meget gerne ende på den fjerdeplads, som var vores mål da vi startede på sæsonen. Det er ikke så væsentligt, når man ser det ud fra det perspektiv at vælge modstander, for den er givet på forhånd på fjerdepladsen, men vi vil meget gerne kunne nå vores mål for grundspillet, lyder det fra cheftræneren, som ikke alene kan se nyerhvervelsen Johan Burlin få debut, men også igen kan se sit hold få hjælp af målmand Jesper Nielsen, som i lyset af Kasper Krogs skade samt at Frederik Dichow er optaget af U20 DM kvalifikation som afvikles i denne weekend, igen har tilbudt sin hjælp som en fuldgyldig backup til Joni Myllykoski i det omfang det kan passe ind i Jesper Nielsens studier.

Modstanderne fra Gentofte har haft en god sæson, og vil være yderst motiverede for at tage fjerdepladsen. Cheftræner Dan Ceman har også kigget på de områder, hvor Gentofte har deres stærke sider, og som SønderjyskE skal være særligt opmærksomme på: De kommer altid med god fart op gennem banen, og især deres spilvendinger er noget som de har haft stor succes med gennem hele sæsonen og er noget vi skal være klar på at kunne forsvare imodlyder det fra Ceman, som også har ønsker til hvordan han ønsker at se sit hold spille: Vi skal være yderst disciplineret i vores defensiv, så vi ikke giver dem mulighederne på deres omstillinger, og så skal vi være skarpe og aggressive i deres zone, lyder det afsluttende fra Ceman, som sammen med resten af sit hold og stab kan se første puck blive smidt kl 19:30 i Gentofte skøjtehal

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus