Søg

Vigtige point på spil: Ærkerivaler på besøg

Per Jessen, 17. oktober 2019, kl. 12:57

Det spidser til i kampen om pladserne i Metal Final4, hvor regnskabet gøres op efter 16 spillerunder. Der er derfor meget vigtige point på spil, når Esbjerg Energy gæster Frøs Arena i Vojens fredag den 18. oktober kl. 19.30.

Udover de vigtige point til tabellen, så vil sportschef Kim Lykkeskov også gerne ud og forbedre hjemmebanestatistikken. Mod Rungsted viste SønderjyskE flot moral ved at komme tilbage og udligne fire gange, men en ellers flot kamp gav kun et enkelt point.

– Vi skal komme bedre ud til kampene og frem for alt komme ud med et udtryk, hvor vi viser, at det her, Frøs Arena, er vores ”hus”. Her er det os, som bestemmer, siger Kim Lykkeskov.

Esbjerg har døjet en del med skadesproblemer, men vandt alligevel 4-1 i Herning. Efterfølgende måtte vestjyderne dog nøjes med et enkelt point i tirsdagens hjemmekamp mod Odense. I den tætte tabel er Esbjerg på tredjepladsen to point foran SønderjyskE, der dog har en kamp til gode.

Hvem skal der holdes øje med? Hos Esbjerg har Niklas Andersen været storspillende, og han er allerede på 13 point. Steffen Frank viser fin form hos SønderjyskE med gode præstationer og fem point i de to sidste kampe.

Michael Nielsen og Jonas Reimer er udpeget som hoveddommerne til kampen. En af de to kaster den første puck kl. 19.30. Dørene åbner kl. 18.30.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus