Søg

Victor Rollin Carlsson har evnen til at producere point

Lars Jensen, 12. august 2020, kl. 9:30

Den sidste forstærkning i denne omgang, blev 30-årige Victor Rollin Carlsson som i sidste sæson producerede point på samlebånd hos Herlev Eagles. (UPDATE: Dagen efter dette var skrevet, sneg Matt Prapavessis lige ind på holdkortet)

Hele 25 mål og 35 assist satte den spil-intelligente center ind på kontoen, i 47 kampe for Herlev Eagles i sidste sæson’s grundspil.

Nu får vi så glæde af den hårdtarbejdende center i SønderjyskE.

– Jeg kunne lide hvad jeg så til SønderjyskE i sidste sæson. De spillede hockey i et højt tempo. Det var helt klart et af de sværeste hold at møde i ligaen. Udebanekampene i Frøs Arena bød på en herlig atmosfære med ståpladserne lige bag spillerboksene. Det var noget at en oplevelse at se hvordan fans levede sig ind i det når vi scorede og de var mildest talt ikke tilfredse, men i år håber jeg da at jeg kan være med til at gøre holdets fans glade i stedet for – kommer det med et stort glimt i øjet fra den sympatiske svensker.

Rollin Carlsson spillede jo 3 kampe sidste sæson i Frøs Arena og resultaterne af de kampe glider vi let og elegant henover, men vi ville da gerne høre hvad der bragte den svenske center til SønderjyskE.

– Jeg fik et rigtigt godt indtryk af organisationen efter at jeg havde talt med Mario og det indtryk blev kun bekræftet ved at tale med spillere der havde været i klubben eller spillet i ligaen i flere år. Det er ikke nogen hemmelighed at SønderjyskE som organisation har et godt rygte og helt sikkert er en af de bedste organisationer, om ikke den bedste, i hele ligaen. Jeg må nok også indrømme det at få chancen på et hold der kan spille med om medaljer og som skal i CHL vejede tungt i mine overvejelser.

Den hårdtarbejdende svensker kendte også vejen til netmaskerne inden at han sidste år rykkede ud for Herlev Eagles, men alligevel gav det genlyd i lille hockey-danmark at han fyrede vilde 60 point af i 47 kampe – vi måtte naturligvis også høre hvordan han ville betegne sig selv som spiller.

– Som spiller ville jeg nok beskrive mig selv som en smart tovejs-center og ganske allround i mit spil. Jeg kan lide at spille meget og mange minutter. Det at arbejde stenhårdt ligger i min natur og så synes jeg egentligt at jeg har en ganske god næse for at score mål slutter Victor Rollin Carlsson af.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus