Søg

Velfortjent SønderjyskE sejr gav 3 point

Lars Jensen, 18. oktober 2019, kl. 22:12

Stærk 2-0 sejr i en kamp, hvor scoren let kunne være blevet betydeligt større, men en storspillende Mathias Seldrup i Esbjerg målet holdt hjemmeholdet nede på 2 scoringer på en aften hvor der også var sæsonrekord i Frøs Arena med 3617 tilskuere.

Hjemmeholdet kom blæsende ud til start og bombede løs i 1. periode, men desværre udmøntede det massive overtag sig ikke i nogle mål. Da pausesignalet kom var skudstatistikken hele 16-3 til hjemmeholdet.

Esbjerg startede 2. periode i overtal og kom lidt bedre med i kampen, men SønderjyskE viste stor moral og kæmpede sig godt tilbage i perioden, men der skulle et powerplay til før man fik skudt hul på Seldrup i Esbjerg målet. Mike Little slog til med et tørt hug ude fra blueline og bragte yderst fortjent hjemmeholdet foran med 1-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

Patrick Galbraith stod en flot kamp i SønderjyskE mål og fik yderst fortjent sæsonens første shutout efter flere gode redninger undervejs. Hans kollega i den modsatte ende hev et par redninger frem i 3 periode der sikkert vil aspirere til “årets redninger”, men måtte til sidst give fortabt, da Mads Lund stod klar tæt under mål, da Anthony Nigro smed en aflevering ind foran efter godt forarbejde af Phil Lane.

Alt i alt en yderst fortjent SønderjyskE sejr der let kunne have været betydelig større, men stor ros for en energisk holdindsats – nu skal benene hviles inden turen på tirsdag går til Rødovre.

Kampen i tal: SønderjyskE – Esbjerg Energy:2-0 (0-0)(1-0)(1-0)

35:53 min. 1-0 Mike Little (Nigro) PP
57:17 min. 2-0 Mads Lund (Nigro og Lane)

Udvisninger:
SønderjyskE: 2 x 2 min
Esbjerg: 3 x 2 min

Tilskuere: 3617


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus