Søg

VÆR MED TIL AT HENTE EN STÆRK SPILLER TIL SØNDERJYSKE

Kell Haugaard, 25. januar 2021, kl. 15:28

VÆR MED TIL AT HENTE EN STÆRK SPILLER TIL SØNDERJYSKE

Byd på de flotte game worn udebanetrøjer fra sidste sæson 2019/20. Alle som ”vinder” en trøje på auktionen, får sit eget navn trykt med på kamptrøjen på den nye spiller.
Midlerne fra auktionen går ubeskåret til en forstærkning af spillertruppen – en stærk forward, der kender vejen til netmaskerne.

Det har været en svær tid med Covid-19 restriktioner og tomme tilskuertribuner, og det er jo populært sagt ” lidt op ad bakke” for os alle, der elsker liveoplevelserne med de lyseblå hold!
I SønderjyskE er vi utroligt glade og stolte over opbakningen fra nær og fjern. Vi håber også, at der snart og i løbet af den kommende tid kan åbnes for tilskuere igen til kampene.

Til det kommende DM slutspil vil vi gerne stå så stærkt, som muligt, og vi håber her på en hjælpende hånd fra vores fantastiske fans. Vi vil gerne hente en stærk forward, som kender den direkte vej til netmaskerne.

Vi kan også røbe, at vi lige nu er i kontakt med en spændende profil.

Men for at sige det på jysk – som det er – vi står til enhver tid på mål for vores værdier, og vi kan ikke, som det er lige nu, med økonomisk ansvarlighed hente en ekstra spiller. Der er behov for en hjælpende hånd, hvis det skal lykkes. Så enkelt er det.

Du og de mange andre lyseblå ishockeyfans kan nu være med til at hente den nye forward ved byde på de flotte game worn udebanetrøjer fra sidste sæson 2019/20. Alle trøjerne er signeret af den enkelte spiller.
Alle midler fra trøjeauktionen går direkte og ubeskåret til forstærkningen af spillertruppen.

Deltag i auktionen og få Dit eget navn trykt på den nye spillers kamptrøje

Alle ”vindere” af en trøje på auktionen bliver nævnt og trykt med navn på den nye spillers kamptrøje. Vi sørger for en plads med ”Tak” på den nye spillers kamptrøje, hvor alle, der har bidraget til spillerforstærkningen bliver nævnt. (Gælder både spillerens hjemme – og udebanetrøje. Takke-trykket placeres på ryggen ved trøjenummeret).

Alle, som har bidraget til spillerforstærkningen, bliver også omtalt i artikel på SønderjyskE.dk, på vores Facebookside og på den store mediekube i FRØS Arena samt med højttalerspeak til alle hjemmekampe i resten af indeværende sæson.

Trøjeauktionen starter nu og løber til torsdag aften den 28. januar. Der er 28 trøjer, og auktionerne slutter torsdag fra kl. 18.40 med 5 minutters mellemrum til kl. 20.55

Se trøjeauktionen her: https://støtsønderjyske.dk/live-auctions/

Tak for opbakningen fra os alle i SønderjyskE Ishockey!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus