Søg

Tyren blev tæmmet

Jesper Klitgaard, 22. september 2017, kl. 21:51

SønderjyskE leverede varen da de her til aften agerede værter for Rødovre Mighty Bulls. To jævnbyrdige mandskaber spillede en tæt og taktisk affære, men det var hjemmeholdet som til sidst kunne tage sejren og de tre point med en, trods alt, sikker 4-1 sejr over holdet fra vestegnen
Det var som forventeligt et hjemmehold som var i teten i kampens indledning. Rødovre var mest fokuseret på at stå stærkt i defensiven, hvilket lykkedes ganske godt for gæsterne fra den københavnske vestegn idet det ikke var de store åbne chancer som hjemmeholdet fik sig spillet frem til i kampens start.
Generelt var det to mandskaber som stod godt til hinanden, og de mange tilskuere som havde valgt at tilbringe aftenen i SE-Arena kunne se en meget jævnbyrdig og taktisk affære. Chancer var der ikke mange af, men SønderjyskE var i flere omgange tæt på, men den tidligere SønderjyskE keeper, Jon Lee-Olsen, tog sig af de skud der kom.

Anden periode startede som første var sluttet. SønderjyskE havde pucken mest og var også tæt på i flere omgange, men pucken ville ikke lige det sidste stykke ind over stregen. Det ville den til gengæld da Anders Førster tog sagen i egen hånd og gav en omgang til sig selv, gæster og tilskuere og afsluttede den fine tur med at sende pucken bag Jon Lee-Olsen til en forløsende 1-0 scoring til hjemmeholdet.
Det fik gæsterne til at vågne op og var tæt på at udligne ganske kort efter, men Kasper Krog leverede i flere omgange gode redninger og afholdt derfor gæsterne fra at udligne.
SønderjyskE fik sig bidt godt fast i gæsternes zone igen, og det gav flere gode muligheder for at øge føringen. En af disse blev flot udnyttet af Frederik Rasmussen, da han fik sat en god styring på et skud fra Justin Hache og dermed var de lyseblå foran med 2-0.
Det var småt hvad man så til gæsterne fra Rødovre, som havde rigeligt at gøre med at forsvare sig. Viljen til at gøre dette, hverken kan eller skal man tage fra de godt kæmpende tyre, som gjorde alt hvad de kunne for ikke at et dominerende hjemmehold skulle øge føringen og reelt afgøre kampen. Viljen gjorde ikke alene at gæsterne ikke kom yderligere bagud, men de fik også reduceret med få sekunder tilbage af perioden, da de omsatte en to mod en situation.

Tredie periode startede en smule nervøst fra begge mandskabers side, men hvor SønderjyskE  stadig var mest i puckbesiddelse og ville også gerne presse gæsterne højt i deres zone. Det var også på en sådan baggrund at Thomas Spelling kunne øge føringen til 3-1, da han omsatte Tyler Fiddlers puckerobring sikkert til scoring.
Sidste periode blev aldrig den helt store spillemæssige oplevelse, og intensiteten manglede måske også lige det sidste for at nå helt til tops, men SønderjyskE kontrollerede spillet ganske godt, og havde i Kasper Krog en målmand som leverede præcist det han skulle når det var påkrævet. Krog havde flere rigtig gode redninger og spillede en rigtig flot kamp. Til syvende og sidst kunne Steffen Frank sætte pucken ind til slutstilllingen 4-1 da Rødovre havde taget målmanden ud for en ekstra markspiller

Kampen i tal: SønderjyskE – Rødovre Mighty Bulls 4-1 (0-0,2-1,2-0 )
23:20  1-0 Anders Førster uass
26:42  2-0 Frederik Rasmussen ass Justin Hache
39:53  2-1  Anders Schultz ass Mads Eller & Rasmus Birk Heine
44:21  3-1  Thomas Spelling uass.
58:54  4-1  Steffen Frank ass Justin Hache

Udvisninger:
SønderjyskE 6 x 2
Rødovre Mighty Bulls 4 x 2 + 1 x 10 (Thomas Olsen)

Tilskuere: 2703 i SE-Arena i Vojens

 

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus