Søg

Tv-kamp på Sjælland

Per Jessen, 20. februar 2020, kl. 13:42

SønderjyskE er i gang med slutspurten i grundspillet. Fredag aften er Rungsted Seier Capital modstanderen i en tv-kamp på udebane.

Efter fredagens kamp resterer der blot fem spillerunder i grundspillet. Som noget nyt i år, så bliver kvartfinalerne sat sammen som følge af seedningerne, hvor 1 møder 8 og 2 møder 7 osv.  Holdene i top fire vil som tidligere få hjemmebanefordel og der spilles bedst af syv kampe. SønderjyskE kommer ind til opgøret med tre sejre i træk på andenpladsen, mens Rungsted er nummer fem efter de også har vundet tre på stribe.

– Alle kampe er vigtige lige nu. Vi spillede en rigtig god kamp mod Herning tidligere på ugen, og det skal vi bygge videre på frem mod slutspillet. Og så gælder det selvfølgelig om at slutte så højt som muligt i tabellen, siger assistentræner Jan Jensen.

SønderjyskE har vundet fire af fem kampe mod Rungsted denne sæson, og begge udekampe er vundet med de overbevisende cifre 5-2. Jan Jensen påpeger, at de forsvarende mestre fra Rungsted er et rigtig godt hold, som man har stor respekt for.

– Vi har spillet to gode udekampe mod Rungsted tidligere på sæsonen, og generelt har vi spillet godt mod dem, men vi har stor respekt for dem. De har et godt hold og spiller en god ishockey. Det bliver sikkert en spændende og god kamp, forklarer han.

Der er kampstart kl. 19.30, men TV 2 Sport sender allerede fra kl. 19.00. Niclas Lundsgaard og Martin T. Christensen bliver kampens hoveddommere.

Næste hjemmekamp for SønderjyskE er tirsdag den 25. februar. Bemærk, at kampstart i Frøs Arena på tirsdag er kl. 20.30.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus