Søg

Trøjeauktion: Hjemmebanetrøjen fra sidste sæson

Per Jessen, 18. september 2020, kl. 13:15

Vi afvikler vores populære trøjeauktion online denne gang. Derfor kan du på www.støtsønderjyske.dk nu byde på de flotte hjemmebanetrøjer fra sæsonen 2019-20 med autografer på. Var det fx noget med Mads Lunds sidste trøje?

Auktionerne løber frem til henholdsvis onsdag 23. og torsdag 24. september. De to aftener slutter der auktioner med ti minutters mellemrum med start fra kl. 18.40. Kan du ikke sidde klar ved tasterne, så er der mulighed for at lave et “maksimumbud”, hvor systemet automatisk byder for dig indtil dit maksimum.
Bliver der budt inden for de sidste tre minutter af auktionen, så forlænges auktionen med fem minutter, indtil der er en vinder. Dermed har alle de samme betingelser for at få fingre i ønsketrøjen.

Der skal inde på www.støtsønderjyske.dk oprettes en bruger (mail eller Facebook-login) for at kunne byde. Opretter du med Facebook, så husk, at mails med info sendes til den mail, som du har på din Facebook-profil. Alle bud bliver anonymiseret, så almindelige brugere kun kan se et par bogstaver på den bydende person.

Mindstebud er 500 kr., og der skal minimum bydes 100 kr. over det aktuelle bud. Betaling senest 1. oktober kan ske online med MobilePay samt alle betalingskort og kontanter ved afhentning af trøjen, som også kan sendes. Virksomheder kan få tilsendt faktura. Er der spørgsmål så kontakt venligst: pj@soenderjyske.dk

Du finder auktionerne her:
www.støtsønderjyske.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus