Søg

Tre point til vestkysten

Jesper Klitgaard, 24. oktober 2017, kl. 22:19

Det blev ikke den kamp SønderjyskE ønskede, da Esbjerg var på besøg i Vojens her til aften. Gæsterne var skarpe på deres chancer og forstod at slå til på de rigtige tidspunkter, hvilket var nok til at give en samlet sejr til gæsterne på 2-3

Starten blev ganske livlig fra begge mandskaber. Esbjerg var ganske nærgående i kampens første overtalsspil, men Joni Myllykoski afværgede faren med et par gode refleksredninger, og i den anden ende var Thomas Spelling tæt på at liste pucken ind ved fjerneste stolpe, men Nicolaj Henriksen slap med skrækken.
Sådan gik det ikke, da Esbjerg indenfor få sekunder bragte sig foran med to mål, på først en friløber og lige efter et slagskud helt oppe i den ene krog uden chance for Myllykoski. Dermed var det op ad bakke for hjemmeholdet, som dog spændte hjelmen en tak ind og knoklede på det bedste de havde lært.
Det gav pote da Kristoffer Mohr med sit første mål for SønderjyskE kunne reducere gæsternes føring, da han læste spillet godt, brød Esbjergs opspil efter en hasarderet aflevering fra Felix Scheel og køligt udplacerede Nicolaj Henriksen til 1-2 hvilket også var stillingen da holdende gik til pause.

Den holdt desværre ikke ret længe, idet gæsterne var hurtige til at udnytte lidt passivitet i den sønderjyske defensiv, og Justin Crandall kunne skubbe pucken det sidste stykke i mål. SønderjyskE forsøgte at lægge lidt pres på gæsterne, og Søren Dau tog sig en ordentlig tur op ad banen, fik afsluttet, men afslutningen blev reddet og Dau ramte banden i fuld fart og måtte udgå fra kampen. Tidligere var samme skæbne overgået både Steffen Frank og Kevin Henderson, men Henderson og Dau vendte dog tilbage senere i matchen.
Det var gæsterne som var i teten i de midterste tyve minutter, godt hjulpet på vej af et par overtalssituationer. Disse blev midlertidigt afværget af et rigtigt godt box-play af de lyseblå, og med god lyd på lægterne fik SønderjyskE arbejdet sig godt tilbage i kampen igen. Daniel K. Hansen havde et godt riv på overliggeren og Greg Gibson var tæt på en styring, men symptomatisk for kampen og øjeblikket røg pucken lige udenom mål istedet for ind bag Henriksen.

Det var ikke voldsomt med chancer i begyndelsen af sidste periode. Esbjerg havde ikke travlt med at komme frem af banen, og stod derfor kompakt i defensiven, hvilket ikke tillod mange chancer til det jagtende hjemmehold. Derfor var det også lidt ud af ingenting at der blev bragt spænding tilbage i kampen. SønderjyskE havde etableret spillet i gæsternes zone og pucken endte ved Jace Coyle, der resolut trykkede af og pucken strøg ind til stor jublen blandt de 2733 tilskuere i SE-arena.
SønderjyskE forsøgte at presse gæsterne og score det udlignende mål, men det blev kun ligeved og næsten og Esbjerg kunne tage sejren og de tre point

 

Kampen i tal: SønderjyskE – Esbjerg Energy 2-3 (1-2,0-1,1-0)
09:59  0-1 Justin Crandall
10:17   0-1  Jeppe Vinther
13:05   1-2  Kristoffer Mohr uass
20:28  1-3  Justin Crandall
48:50  2-3 Jace Coyle ass Tyler Fiddler & Thomas Spelling

Udvisninger:
SønderjyskE  5 x 2
Esbjerg Energy 4 x 2

Tilskuere: 2733  i SE-Arena i Vojens

 

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus