Søg

Tre point til samlingen

Jesper Klitgaard, 15. februar 2020, kl. 3:46

SønderjyskE fik fredag aften en sejr med sig hjem fra Odense, der måtte se en stime på fem sejre i træk på hjemmebanen blive brudt, da et effektiv og godt spillende lyseblåt mandskab kørte en sikker 4-0 sejr hjem. Kampen bød også på et længe ventet comeback til Patrick Galbraith

Der var på forhånd ventet en tæt kamp, og første periode gav ikke anledning til at ændre på den opfattelse. SønderjyskE havde størstedelen af spillet, men dog uden at kunne spille sig frem til de helt store åbne chancer.

Den største chance tilfaldt Steffen Frank, som fik en halv friløber netop som han havde overstået to minutter i straffeboksen, men han havde ikke held til at omsætte muligheden til scoring.
Hjemmeholdet stod kompakt i defensiven, men var flere gange ganske farlige i overtal.

Derfor stod der stadig 0-0 på måltavlen, da de to hold tog fat på anden periode, men blot et minut inde i den, havde SønderjyskE bragt sig på 2-0. MacGregor Sharp fuldte op på Rasmus Lyøs skud, og blot tredive sekunder senere sendte Mads Lund pucken i det ene hjørne.

Senere i periode fandt Mathias Borring Hansen Phil Lane med en fin aflevering, og han svigtede ikke og sendte med sit mål sejren halvejs til Sønderjylland.
Hjemmeholdet gav dog ikke op, men Patrick Galbraith viste fin form, og reddede på fornemste vis Yannick Vedel’s forsøg på straffeslag.

Dermed kunne SønderjyskE gå til pause med en komfortabel føring på 3-0 og denne blev forøget til 4-0, da Konsta Mäkinen definitivt afgjorde kampen med et par minutter tilbage. Inden da var gået en periode, hvor der ikke var lige så meget intensitet som i de midterste tyve, og til sidst kunne SønderjyskE lade sig hylde af de rigtig mange fantastiske supportere, som var taget med for at hjælpe til fra lægterne

Næste kampe er tirsdag, hvor Herning kommer på besøg i en direkte duel om andenpladsen

Arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus