Søg

Tre point at starte weekenden på

Jesper Klitgaard, 13. december 2019, kl. 21:56

Det blev lige nøjagtig så svært som forventet, da SønderjyskE her til aften besøgte Odense, hvor de lokale Bulldogs lagde is til endnu et lokalopgør.
Opgøret var tæt og intenst hele vejen igennem, men til sidst lykkedes det SønderjyskE, via en god arbejdsindsats, at tage de tre point med hjem til Vojens, efter en sejr på 2-1.

Hjemmeholdet var mest offensiv i kampens indledning, men det var de sortklædte fra SønderjyskE, som satte den første scoring. Frederik Bjerrum, der generelt spillede en god kamp, havde sidste stav på pucken, efter at MacGregor Sharp havde lagt aflevering til Frederik i overtal.

Det gav en smule ro hos gæsterne, der langsomt fik overtallet i spillet. Dog var det hjemmeholdet fra Fyn, der kunne juble, da Riley Bourbonnis små seks minutter inde i anden periode kunne udligne hos Nikolaj Henriksen, som igen idag havde tjansen i buret.

Det blev dog SønderjyskE, der nøjagtig ti minutter senere kunne, juble over hvad der viste sig at være kampens sidste scoring. Christian Silfver kunne sætte endnu et point på tavlen, da han uassisteret sendte den sorte skive i nettet.

Da ingen af de to hold kunne score yderligere i de sidste tyve minutter af kampen, endte det med at SønderjyskE igen kunne sætte point ind på kontoen.

Spillerne får dog ikke at hvile på laurbærrene, for allerede søndag går det løs igen, når SønderjyskE tager turen til ørneborgen, hvor Herlev vil gøre alt for ikke at SønderjyskE ikke skal have en perfekt weekend.
Mere om den kamp søndag eftermiddag, men indtil da kan vi nyde, at SønderjyskE fik sat tre pinde ind på kontoen.

Foto: Svend-Erik Boysen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus