Søg

Til tops efter 6-3-sejr og 4 Campbell-kasser

Per Jessen, 26. februar 2016, kl. 22:45

SønderjyskE kravlede i næstsidste spillerunde op på førstepladsen i Metal Ligaen. Odense Bulldogs blev på den fynske is besejret 6-3 efter fire mål af en veloplagt Scott Campbell.

Midt i tredje periode brød jublen løs i den ene ende af Bryggeriet Vestfyens Arena, og det midt i et Odense-angreb. Den store skare på 300-400 sønderjyder krammede i stor stil hinanden og knyttede næverne. Ind kom meldingerne om, at Frederikshavn White Hawks havde tabt 3-4 mod Rungsted Ishockey på et mål kort før tid. Samtidig førte SønderjyskE 5-3.

Spændingen blev taget ud af kampen, da Campbell fem minutter før tid lukkede og slukkede med 6-3-målet. Den sorte gummiskive dumpede ned foran Campbell, der stod det helt rigtige sted og flugtede pucken i kassen. Det var canadierens fjerde mål i kampen. Blot ét minut inde i kampen lynede han første gang efter godt forarbejde af Martin Eskildsen og Mark Lee.

Målet gav en hæsblæsende start på kampen, og inden der var spillet et kvarter var SønderjyskE foran 3-1. Campbell havde da scoret sit andet mål, mens Thomas Spelling også kom på måltavlen, da han udnyttede Kim Lykkeskovs forarbejde til en scoring. Så gjorde det ikke så meget, at Sean Wiles fik Odense på tavlen efter en god solopræstation i et fynsk powerplay.

Odense var længe godt med i kampen, og værterne kom også på 2-3 – og blot 19 sekunder inde i tredje periode måtte Joni Myllykoski hente pucken ud af målet for tredje gang. Det forblev dog den sidste scoring på finnen i aften. Tad Galansky spillede en ganske udmærket kamp i fynboernes mål, men SønderjyskE spillede en flot omgang angrebshockey, og den tjekkiske keeper havde rigeligt at se til. Flere gang blev Odense-backerne kørt rundtosset. Kampen tippede for alvor SønderjyskE’s vej, da Campbell og Michael Eskesen scorede til 4-3 og 5-3 med få minutters mellemrum i anden periode.

Sidste spillerunde afvikles mandag aften, hvor SønderjyskE har en svær udekamp hos Esbjerg Energy. Frederikshavn skal en tur til Gentofte, hvor hjemmeholdet ikke har noget at spille for. Straks efter mandagens kamp foretages valget til kvartfinalerne, og fredag den 4. marts starter slutspillet med en hjemmekamp i SE Arena.

Odense – SønderjyskE 3-6 (2-3, 1-2, 0-1)
01:10 0-1 Scott Campbell (Eskildsen, Lee)
04:25 1-1 Sean Wiles (Nettelbladt) PP
07:50 1-2 Thomas Spelling (Lykkeskov, Quirk)
14:36 1-3 Scott Campbell (Kim Lykkeskov, Hölli)
16:52 2-3 Henry Hardarson (Nettelbladt, McDonough)
20:19 3-3 Sean Wiles (McDonough, Hardarson)
31:34 3-4 Scott Campbell (Lykkeskov, Lund) PP
35:46 3-5 Michael Eskesen (Gotto, Lykkeskov)
55:32 3-6 Scott Campbell (Eskesen, Zajac)
Udv.: OIK 6×2, SE 2×2
Skud: 22-40
Tilskuere: 2873


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus