Søg

Topprofil forlænger med SønderjyskE

Kell Haugaard, 28. maj 2016, kl. 5:30

Topprofil forlænger med SønderjyskE

Spelling, Spelling, Spelling. Sådan lyder det i SE Arena, når Thomas Spelling igen har fået netmaskerne til at blafre bag en fortvivlet målmand.
Den unge forward, der kan gøre de utroligste ting med en puck, er en spiller med ægte X-faktor. Han er blevet voldsomt populær hos de festlige supportere, som elsker de uventede og ekvilibristiske ting, der kommer fra stortalentets hænder.

Thomas Spelling har spillet tre sæsoner i SønderjyskE, og adm. direktør Klaus B. Rasmussen kan nu afsløre, at det også bliver til en fjerde og muligvis en femte sæson for den meget ombejlede ishockeyprofil:
– Thomas Spelling er en forstærkning af hvert eneste hold i den danske liga, og naturligvis har det også været vigtigt for os at få forlænget kontrakten med ham.
Han er begavet med et ganske særligt talent, og jeg forstår godt, at han i sin tid blev draftet af NHL klubben New York Rangers, siger Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:

– Thomas Spelling kan levere det ekstraordinære. Han kan ud af ingenting afgøre en kamp med sit eminente skøjteløb og eminente teknik. I special teams (overtal og undertal, red.) er han afslutteren med ligaens vel nok hårdeste skud.
Han vil fortsat være én af holdets bærende profiler, og bliver også en vigtig brik i forbindelse med implementeringen af strategiplanen for vores ishockeyprojekt.
Vi er meget stolte over, at han kunne se sig selv i opbygningen af et nyt og slagkraftigt hold, og jeg er overbevist om at vores mange fans er lige så begejstrede, som vi er det her i SønderjyskE, understreger Klaus B. Rasmussen.

Thomas Spelling har underskrevet en etårig kontrakt med option for en etårig forlængelse.

SønderjyskE siger samtidigt farvel og tak for kampen til flere spillere, som forlader klubben i sommerpausen. Det er bl.a. de to Vojens drenge Henrik Nielsen og Søren Dau, og det bliver også farvel til tre udenlandske spillere, Darcy Zajac, Annti Hölli og Anssi Rantanen, som ikke har fået forlænget deres kontrakter.
– Det er altid vemodigt, når man skal sige farvel til spillere. Vi kommer jo meget tæt på hinanden i hverdagene; men det er samtidigt også en del af gamet.
Vi vil gerne takke dem alle for deres indsats. Særligt Henrik Nielsen og Søren Dau har i en årrække været en del af det lyseblå ishockeyhold, og vi ønsker dem al mulig held og lykke i fremtiden, slutter Klaus B. Rasmussen.

Fakta Thomas Spelling
Alder:             23 år (09.02. 1993)
Højde:             186 cm.
Vægt:             84 kg.
Position:         Forward
Spilletrøje:       53
Kontrakt:         1+1 år
Landskampe og statistik: www.eliteprospects.com
Draftet 2012 af New York Rangers
Tidligere klubber: Blue Fox Herning og Rögle (S).


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus