Søg

Topholdet kommer på besøg

Per Jessen, 14. september 2017, kl. 16:30

SønderjyskE tager fredag kl. 19.30 imod Gentofte Stars i SE Arena. Sidste års sølvvindere har fået en flot start på sæsonen med sejre over både Rungsted Seier Capital og Odense Bulldogs i de to første kampe.

Efter tirsdagens sejr på 3-1 i Hvidovre er SønderjyskE kommet på både mål- og pointtavlen. Der skulle dog gå næsten to perioder af kampen i Hvidovre inden Greg Gibson fik prikket hul på bylden, og det var en forløsning.

– Spillet var nok lidt forkrampet, og det hele løsnede lidt op, da vi fik scoret det første mål. Vi spillede en udmærket tredje periode, og det skal vi bygge videre på, siger Mads Lund, der havde en assist på kampens sidste mål.

Gentofte har formået at holde fast i mange af de bærende spillere fra sidste års finalehold, og det er en modstander, som aftvinger respekt hos cheftræner Dan Ceman.

– Vi skal spillede smartere og mere discpilineret, end vi gjorde i hjemmekampen mod Herning. Vi vil gerne praktisere den aggressive spillestil, men det skal også være med omtanke. Netop mod et Gentofte-hold, som er meget effektive og livsfarlige i omstillingsspillet, siger Ceman.

Gentofte har været yderst effektive i de to første kamp, hvor holdet har scoret 8 mål på blot 40 skud. Med en udnyttelsesprocent på 20 procent af skuddene topper holdet i den kategori i Metal Ligaen.

Dørene åbner kl. 18.30, og den første puck kastes kl. 19.30. Hoveddommere til kampen er Jacob Grumsen og Vernon Hofferd.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus