Søg

Topholdet gæster Vojens

Jesper Klitgaard, 26. december 2019, kl. 16:46

Juledagene er ovre for ishockeyspillerne fra SønderjyskE. Drengene har trænet hårdt de seneste par dage for at gøre klar til at komme i kamp igen, og netop det sker fredag aften i Frøs Arena i Vojens. Her kommer det suveræne tophold fra Aalborg Pirates på besøg, hvilket er ensbetydende med en hård kamp i vente.

Gæsterne har spillet mere end solidt gennem grundspillet, og forventes af alle at vinde dette. Piraterne er stærke gennem alle fire kæder, og har stærke individualister til at afgøre kampene. Især på hjemmebane har holdet fra nord været skræmmende, hvilket SønderjyskE fik at mærke sidst holdet var på besøg i byen ved fjorden, hvor det blev til et nederlag på hele 1-5.

Faktisk har SønderjyskE kun taget et enkelt point fra gæsterne i denne sæson, men med den form SønderjyskE for tiden er i, kunne dette blive kampen som giver fuld valuta for pengene.

Godt nok blev det til et knebent nederlag på udebane til Herning Blue Fox, efter en tæt kamp, der sagens kunne have gået den anden vej, men inden da var det blevet til tre sejre på stribe. Især kampen mod det andet tophold fra Frederikshavn, skal vise vejen for SønderjyskE, for den kamp var et tydeligt eksempel på, hvad holdet kan når det spiller bedst.

Drengene håber selvfølgelig på at så mange som muligt kommer og støtter dem i kampen om point, så tag fat i alle I kender, og tag dem med i Frøs Arena fredag aften. Den første puck bliver smidt kl 19:30, og dørene åbnes en time før


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus