Søg

Topholdet byder indenfor til kamp

Jesper Klitgaard, 25. november 2019, kl. 17:34

De hårdtkæmpende spillere fra SønderjyskE, fik efter et hårdt program og nogle gode indsatser, lov til at holde et par dage fri for at komme lidt til hægterne igen.
Den går dog ikke længere, for tirsdag aften gælder det et meget svært udebaneopgør, når metalligaens ubestridte tophold, Aalborg pirates, agerer værter.

Det gør de i et opgør, som er notorisk svært, for ikke nok med at Aalborg Pirates indtil nu har spillet virkelig god ishockey, de har også været gode til at gøre hjemmebanen til et noget svært sted at få point med hjem fra.
Værterne kommer dog med et frisk nederlag i bagagen, da de i fredagens tv-kamp scorede et enkelt mål. Det er bare ikke helt nok, når nu modstanderen scorer tre, og det var hvad Esbjerg Energy formåede at gøre.

Det må derfor forventes, at hjemmeholdet kommer med et stort pres på gæsterne fra syd, og den SønderjyskE defensiv kommer på en stor opgave.
Holdet har dog spillet flot de sidste par kampen, og viste i fredags at holdet har stor moral, da man vendte et truende nederlag til en samlet sejr over Herning Blue Fox.

Vi håber selvfølgelig på at drengene kan snuppe tre point med hjem fra nord, og vi følger selvfølgelig op på kampen her på siden

Arkivfoto:

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus