Søg

To sejre på to dage

Jesper Klitgaard, 30. december 2019, kl. 21:55

Det var Esbjerg der måske havde det meste af spillet, men det var SønderjyskE som tog sejren efter forlænget spilletid og straffeslag. Nikolaj Henriksen stod igen en fantastisk kamp i målet og var i høj grad medvirkende til at SønderjyskE kunne tage sejr nummer to på to dage.

Det var ellers SønderjyskE, som startede i offensiven, og lagde ud med højt tempo. Det kastede dog ikke de helt store chancer af sig, og den største mulighed i indledningen fik gæsterne, da de var tæt på at udnytte en hurtig omstilling. Nikolaj Henriksen fortsatte takterne fra i går, og tog sig indledningsvis af det der blev serveret for ham.

Det var Esbjerg som tog teten som perioden skred frem, hvor det høje pres mod SønderjyskE’s defensiv gav en del turnovers og heraf farlige situationer. En af disse var tæt på at blive omsat, og den store delegation af gule trøjer i udebanesektioner jublede da også for mål, men dommeren stod rigtig godt placeret, vinkede afværgende og lod spillet fortsætte.

Billedet var det samme i de midterste tyve minutter, hvor gæsterne fortsatte det høje pres, og som gentagne gange resulterede i opspilsfejl og omstillinger hos de lyseblå. Det gav ikke de helt åbenlyse chancer til gæsterne, men der var hele tiden en snert af farlighed i det de gule leverede, og hvor det i gårdsdagens kamp var SønderjyskE der kom med energien, så var det indtrykket af gæsterne havde lidt mere i benene i dagens kamp.

Det blev ikke mindre farligt i tredie periode, hvor gæsterne af flere omgange var uhyre tæt på at få første pind på måltavlen, men Nikolaj Henriksen holdt stand. Dog måtte han lade sig passerer en enkelt gang, men da kom trekantsammenføjningen ham til hjælp, og med fem minutter tilbage af kampen var stillingen stadig 0-0.

Den stilling holdt kampen ud, og derfor måtte kampen ud i overtid. her var SønderjyskE tættest på, men formåede ikke at omsætte en overtalssituation, og derfor måtte kampen ud i straffeslag. Den vandt SønderjyskE på to flotte scoringer af Josh MacDonald og Konsta Mäkinen, mens Nikolaj Henriksen pillede pynten af Esbjergs forsøg.

Dermed to sejre på to dage, og herfra kan vi kun sige: Det er sjov at vinde, men det er bare sjovere at vinde over Esbjerg Energy. Godt nytår til jer alle og vi ses i 2020

Kampen i tal: SønderjyskE – Esbjerg Energy 1-0 (0-0,0-0,0-0,0-0)
65:00 Josh MacDonald

Udvisninger:
SønderjyskE: 4 x 2
Esbjerg Energy: 2 x 2

Tilskuere: 4775 i Frøs Arena.

Foto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus