Søg

To formstærke mandskaber mødes Søndag

Jesper Klitgaard, 18. januar 2020, kl. 18:38

Det blev til endnu en dejlig sejr og tre vigtige point, da SønderjyskE som bekendt besejrede Herlev Eagles med 5-4 fredag aften på udebane. Dog kan der ikke bruges mange minutter på at nyde den bedrift, for allerede søndag går det løs igen.

Her kommer Odense Bulldogs på besøg, og hvor holdet fra Fyn var helt til hundende før jul, så har Eskesen og Co. virkelig fået vendt skuden i det nye år. Der er det nemlig blevet til fire flotte sejre i streg, og senest gik det ud over ligaens nummer to, Frederikshavn Whitehawks, som blev sendt tilbage til Nordjylland med et nederlag på 3-2 i bagagen. Derfor er det et hold sprængfyldt af optimisme og tro på egne evner, som ankommer til Vojens Søndag, og vil uden tvivl gå benhårdt efter alle tre point.

Det ønske skulle SønderjyskE dog gerne stå i vejen for. Ligesom hundende fra Odense, er SønderjyskE inde i en stærk periode, og fik trods en lidt sløv start fredag aften i Herlev, vendt kampen og kunne trods et par fejl hist og her, skøjte en sejr på 5-4 hjem.

Det momentum skal bringes med ind i kampen Søndag, men hvor det for blot uger tilbage kunne ligne en kamp hvor der var tre sikre point, er det en helt anderledes menu, som imorgen bliver serveret i Frøs Arena:
– Det er et toptunet og måske ligaens hotteste hold som kommer til Vojens imorgen, så ingen tvivl om at vi skal være helt klar fra start. Det håber jeg vi er, og vi må under ingen omstændigheder undervurdere dem, hvilket jeg heller ikke tror vi gør, efter de har spillet rigtigt godt på det seneste, lyder analysen fra assistent træner Jan Jensen.

Der er kampstart, på et for gamle hockeykendere velkendt tidspunkt, 13:30 søndag eftermiddag. Så mød op i arenaen og lad os hjælpe drengene med at få de tre point til samlingen.

Arkivfoto: Svend-Erik Boysen, sebfoto.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus