Søg

Tirsdag går det løs igen

Jesper Klitgaard, 27. januar 2020, kl. 17:05

Tirsdag aften hedder modstanderen nemlig Frederikshavn Whitehawks, som befinder sig en placering lige under SønderjyskE. Holdet fra Nord har dog spillet en kamp mere end de lyseblå og med seks point mellem de to, så kommer SønderjyskE’s tredieplads ikke i fare i denne runde.

Det betyder dog ikke at der ikke skal gives fuld gas, når kampen går igang tirsdag aften. Der er stadig mange point at spille om og med den hårde kamp, som Herning og SønderjyskE har i øjeblikket omkring andenpladsen i metalligaen, så er hvert point vigtigt.

For gæsterne har den seneste periode været både lidt op og ned. Holdet måtte gå fra isen med lidt af en lussing, da de gæstede Rungsted Seier Capital, som scorede hele 6 gange, mens Frederikshavn kun scorede et enkelt mål i det opgør. Ligeledes blev det til et nederlag til Odense, mens det i den modsatte grøft blev til en flot sejr over ligaens tophold fra Aalborg.

Netop Aalborg fik SønderjyskE også skovlen under, da de i fredagens opgør vandt hele 6-3, mens et afbudsramt mandskab fik et enkelt point med hjem, da de lyseblå gæstede Rødovre Mighty Bulls i søndags.
Nu gælder det så det sidste opgør i Frøs Arena inden landsholdspausen, og netop det faktum kan få betydning for de to sidste opgør:
– Der er to kampe inden pausen, og vi skal fortsætte med at spille simpelt og bibeholde vores gode disciplin. Kan vi det, så tror jeg vi kan få et fornuftigt udbytte af de to sidste kampe, lyder det fra Kim Lykkeskov.

Derfor; kom og se de lyseblå helte inden der er kamppause på programmet. Det er i Frøs Arena, og kampen starter kl 19:00. Dørene åbner kl 18:00, så kom i god tid, for så kan I samtidig købe en af de flotte plakater fra vores Continetal Cup triumf.

Arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus