Søg

Talenterne kan skimte semifinalen i 1. Division

Per Jessen, 9. marts 2019, kl. 21:45

To sejre på tre dage, og nu kan talentholdet i 1. Division allerede søndag spille sig videre til semifinalerne i slutspillet i 1. Division. Søndag kl. 14.00 spiller holdet hjemme i Frøs Arena mod Gladsaxe med gratis entre.

Torsdag aften vandt VIK-holdet en tæt kamp med 4-3 i Gladsaxe. Lørdag aften blev kamp to afviklet i Vojens, og her var det igen tæt. Mikkel Jensen, der scorede sejrsmålet i den første kamp, stod for 1-1-målet, og det var også resultatet efter tre perioder og fem minutters overtid. Derfor gik man videre til straffeslagene. Her scorede Vojens’ Vitek Tursky som den eneste, da han frækt lagde pucken op i målhjørnet med baghånden. Da Frederik Dickow i sikker stil tog sig af alle Gladsaxe-forsøg, kunne det unge hold bryde ud i jubel.

Der spilles bedst af fem kampe i serien, og Vojens-drengene kan foran 2-0 i kampen derfor booke billet til semifinalerne allerede søndag eftermiddag. Skal du ikke til Rødovre og se SønderjyskE’s DM-kvartfinale, så kan du passende tage en tur i Frøs Arena.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus