Søg

Tæt kamp i vente

Jesper Klitgaard, 16. januar 2020, kl. 15:12

Der er vigtige point på spil i den uhyre tætte metalliga, når SønderjyskE fredag aften drager en lille tur til Herlev, hvor de lokal ørne tager imod. Sølle to point adskiller de to hold fra fjerdepladsen til syvendepladsen. så det er selvsagt vigtigt at kunne tage så mange point med sig som muligt hjem i bussen.

Hjemmeholdet vandt en tæt kamp over Frederikshavn med 3-2 tirsdag aften, og har i det hele taget haft en flot sæson, som blandt flere højdepunkter har budt på sejre over Aalborg Pirates på udebane, og ørneborgen har igen i år vist sig som et notorisk svært sted af få point.

Det afskrækker dog ikke SønderjyskE fra at ville give den alt hvad de har. Weekendens triumf blev fuldt flot op af to fantastiske perioder mod Rungsted, som blev rundbarberet med hele 6-0, efter en kamp hvor alt lykkedes de første 40 minutter, og hvor det først var i de sidste tyve minutter at Rungsted kom lidt til fadet.
Derfor er det også et mandskab med selvtillid, som hopper på bussen imorgen middag, der dog godt ved at det er en svær opgave som venter:
– Det bliver en meget svær og hård kamp. Vi ved hvor gode Herlev er offensivt, så vi skal være 100% fokuseret i vores defensive spil. Og hvis vi så gør det som vi er gode til i det offensive, så har vi en god chance for at vinde, kommer det fra Mads Lund, der gik forrest med en flot arbejdsindsats i tirsdagens kamp mod Rungsted.

Her holdt SønderjyskE fast i det tempo, som holdet havde spillet i hele weekenden, men det var ifølge Lund ikke blot tempoet der gjorde at SønderjyskE kunne tage 3 sikre point:
– Det er ingen hemmelighed at vi har spillet rigtig godt i en længere periode nu. Vi har spillet meget disciplineret i forhold til vores taktik og vores pasningsspil har være rigtig godt, og hjælper til at kunne spille hurtigt. Det er noget vi skal blive ved med, for det giver os gode muligheder for at vinde alle kampe, lyder analysen fra Mads Lund.

Han og de andre spiller er klar i PM Montage Arena i Herlev kl 19:30, og vi følger op her på siden efter kampen.

Arkivfoto: Svend-Erik Boysen, sebfoto.dk

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus