Søg

Tæt kamp I Frederikshavn – nu venter Rødovre

Per Jessen, 9. september 2016, kl. 22:38

SønderjyskE spillede fredag aften testkamp hos Frederikshavn White Hawks, som vandt et tæt opgør med 3-1. Samtidig blev det afgjort, at SønderjyskE’s modstander i Metal Cup næste fredag i SE Arena bliver Rødovre Mighty Bulls.

Harrison Reed stod for aftenens SønderjyskE-mål, der gav en 1-0-føring efter første periode. Det var dog den eneste gang, de to bilfulde SønderjyskE-supportere fik lov til at juble i aften. Reed spillede en rigtig flot kamp, og den målfarlige canadier snød målmand Thomas Lillie med et lumsk skud, der fra en spids vinkel gik mellem benene på Lillie.

Værterne, der blev holdt nede på tre skud i første periode, fik udlignet i starten af anden periode, og indtil midten af tredje periode stod der 1-1 på den store måltavle i loftet af Scanel Hockey Arena. Da Frederikshavn kom på 2-1 var det som om, at SønderjyskE fik ekstra fart i skøjterne, men det følgende pres gav ikke udbytte, og i stedet slog hjemmeholdet til med endnu et mål til slutresultatet.

– Det var et opgør, hvor vi ikke helt ramte niveauet alle 60 minutter. Vi spillede en god første periode, og så sluttede vi også kampen godt af. Det var en defensiv orienteret kamp, som var tæt og kunne være gået begge veje, siger Dan Ceman.

På skadesfronten så det noget lysere ud. Både Kim Lykkeskov og Mads Lund var tilbage på holdet, og dermed er antallet af skadede spillere reduceret til seks styk. Grundet de mange skader er den planlagte testkamp lørdag mod Frederikshavn blevet aflyst.

Nu gælder det i stedet om at se frem mod pokalkampen fredag den 16. september kl. 19.30 i SE Arena. Her venter Rødovre, som i aftes slog Gentofte Stars ud af turneringen med en 3-1-sejr på udebane.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus