Søg

Svær udebane venter i første grundspilskamp

Lars Jensen, 17. september 2020, kl. 22:37

Endeligt – efter mere end seks måneders ventetid er der atter point på spil, når grundspillet starter på en svær udebane fredag aften i Herning.

Efter tilgang af profiler som Mads Christensen, Mathias Bau, Kristian Jensen, Patrick Madsen og Anders Poulsen, så har mange bookmakere Herning Blue Fox som DM-favorit, og der hersker ingen tvivl om, at der venter en svær opgave på den midtjyske hede.

– Ja, de er favoritter, men der skal stadigvæk spilles om det, og de kan altså kun have seks spillere på isen af gangen, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Også cheftræner Mario Simioni ser frem til at se sit hold i kamp om rigtige point.

– Vi er alle ivrige efter at få gang i Metal Ligaen. Vi har prøvet mange ting af i træningskampene. De mange skader gjorde det også nødvendigt. Det var positivt, at holdet viste fremgang i den sidste kamp mod Esbjerg. Det skal vi bygge videre på, udtaler Simioni.

SønderjyskE mødte Herning i sæsonens første træningskamp i august, og her måtte der både overtid og straffeslag til, inden at hjemmeholdet kunne trække sig tilbage med en 6-5 sejr efter en sjælden målrig kamp mellem de to klubber.

Kampen i Kvik Hockey Arena starter kl 19.30, og kampens hoveddommere er Jacob Grumsen og Jeppe Hyldgaard Olesen. Vores første hjemmekamp i Frøs Arena bliver tirsdag den 22. september kl. 19.00, hvor Aalborg Pirates kommer på besøg.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus