Søg

Stortalent til Danmark og SønderjyskE

Kell Haugaard, 2. juni 2016, kl. 5:30

Stortalent til Danmark og SønderjyskE

Han er kun tyve år, og har allerede spillet tre sæsoner i den barske, svenske junior turnering, SuperElit, og det er også blevet til en enkelt kamp og debut som senior i SHL.
Han har trådt sine barndomsskøjter i Odense IK og senere Odense Bulldogs, hvor han nåede at spille 38 kampe på førsteholdet før kompasnålen vendte mod nye udfordringer i Sverige.
Nu vender Kristian Jensen hjem til Danmark og SønderjyskE, hvor han har underskrevet en etårig kontrakt, og adm. direktør Klaus B. Rasmussen er meget tilfreds:
– Kristian Jensen er en meget ung og særdeles talentfuld spiller, som allerede kan fremvise et imponerende CV. Han har gjort det fremragende i Sverige og i en ungdomsliga, der ikke er for tøsedrenge. Tre år i udlandet i så ung en alder modner, og giver populært sagt hår på brystet. Det er ikke tilfældigt, at han også lige nåede at debutere for Luleås SHL mandskab. Han har spillet et hav af kampe på forskellige ungdomslandshold, og har også her gjort det fremragende, fortæller Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:

– Vi får med Kristian Jensen en stor og stærk forward, som er dygtig til at udnytte sin størrelse i form af en god gang fysisk hockey.
Det er noget, vi gerne vil se i SønderjyskE og jeg er overbevist om, at vores fantastiske hjemmepublikum har noget at glæde sig til, understreger Klaus B. Rasmussen.

SønderjyskE har samtidigt også forlænget kontrakten for yderligere en sæson med forwarden Anders Førster:
– Vi vidste, hvad vi fik, da vi hentede Anders Førster tilbage til klubben i sidste sæson.
Han har en dejlig tilgang til opgaverne, og han leverer en kæmpe arbejdsindsats til hvert eneste træningspas og kamp, slutter Klaus B. Rasmussen.

Fakta Kristian Jensen
Alder:             20 år (22.01. 1996)
Højde:             186 cm.
Vægt:             98 kg.
Position:         Forward
Fatning:          Venstre
Spilletrøje:       Ikke oplyst
Kontrakt:         1 år (30.06. 2017)
Landskampe og statistik: www.eliteprospects.com
Tidligere klubber: Odense IK, Odense Bulldogs og Luleå HF (S).

Foto: Kanut Foto, Jan Korsgaard


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus