Søg

Stormøde på topscorerlisten tirsdag aften

Per Jessen, 12. december 2016, kl. 16:58

SønderjyskE tager tirsdag aften kl. 19.00 imod Odense Bulldogs. Et spændende lokalopgør, hvor de tre øverste på topscorerlisten tørner sammen.

Odense kommer ind til kampen med masser af selvtillid efter to sejre over Gentofte i weekenden og fire sejre i træk. SønderjyskE fik et enkelt point med hjem fra udekampen fredag aften i Frederikshavn, og dermed er SønderjyskE’s pointstime oppe på  imponerende 14 kampe.

– Vores defensiv har været årsagen til, at vi har hentet så mange point i de seneste kampe, og det skal også være fokus i kampen mod Odense, siger SønderjyskE-topscorer Harrison Reed.

Reed og Odense-duoen Tony Romano og Dale Mitchell dominerer på topscorerlisten i Metal Ligaen, og trioen er hver især noteret for 30 point.  Mens Reeds 30 point er kommet efter 18 mål plus 12 assists, så har Romano lavet 20+10 og Mitchell 10+20.

– Jeg har det fint med at gå fra isen uden personlige point i morgen, så længe vi bare vinder kampen. Selvfølgelig holder man lidt øje med topscorerlisten, og skulle de to trække lidt fra mig, så er der stadig masser af kampe til at fange dem i, siger Reed og smiler.

Martin T. Christensen og Mike Hicks er hoveddommere til opgøret, og en af de to kaster den første puck kl. 19.00 i SE Arena, Vojens.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus