Søg

Stor nyhed: Little tager to år mere i SønderjyskE

Jacob Ravn, 6. maj 2020, kl. 5:30

Den målfarlige back Mike Little har forlænget sin kontrakt i SønderjyskE Ishockey med yderligere to sæsoner.

Navnet er Little, men han er et stort navn i SønderjyskE Ishockey og Metal Ligaen.

Derfor er det også med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre, at 32-årige Mike Little fortsætter i SønderjyskE, hvor han har underskrevet en toårig kontrakt.

Amerikaneren markerede sig som en af ligaens allerbedste backs i den forgangne sæson, og han var tilmed den spiller i hele Metal Ligaen, der fik mest istid.

Også på den internationale scene fik han vist sit værd, da han bidrog med seks point – tre mål og tre assister – i de seks Continental Cup-kampe, som SønderjyskE spillede i november og januar, da holdet hentede de historiske guldmedaljer.

Direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at SønderjyskE også de næste to sæsoner råder over backprofilen.

– Vi er glade for, at vi nu kan melde ud, at vi har sikret os en af de allerbedste backs i ligaen. Nu blev der af naturlige årsager ikke kåret et All Star-hold, da sæsonen blev afbrudt, men her ville han være en oplagt kandidat, for han tog Metal Ligaen med storm.

– Han er en ledertype på og uden for banen, og det er en ønskespiller for os i forhold til rygraden på det hold, vi skal samle frem mod næste sæson, siger Klaus Rasmussen.

Mike Little er den første kontraktforlængelse i SønderjyskE Ishockey, mens Patrick Galbraith, Rasmus Lyø, Oliver Gatz og Daniel Nielsen i forvejen havde kontrakter, der også gælder i 2020/2021-sæsonen.

Little underskrev sin kontrakt allerede før Continental Cup-finalen i januar, men de usikkerheder, som Covid-19 førte med sig, har betydet, at offentliggørelsen har ladet vente på sig.

– Det er en svær tid for alle, og vi kæmper også hårdt for tingene i SønderjyskE. Vi oplever dog en fantastisk opbakning, og vi tør derfor godt se frem mod næste sæson nu, selv om vi endnu ikke kender alle konsekvenser af krisen. Vi vil også gerne være med til at skabe optimisme og glæde, og forlængelsen med en topprofil som Mike Little vil helt sikkert skabe begejstring hos vores fans og sponsorer, siger Klaus Rasmussen.

Mike Little blev kåret som turneringens bedste back, da SønderjyskE Ishockey vandt Continental Cup i januar. Foto: Svend-Erik Boysen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus