Søg

Stor hockeyfest søndag: R-Connect donerer specialdesignede trøjer

Per Jessen, 26. februar 2020, kl. 11:00

Vores hovedsponsor R-Connect har inviteret syd-og sønderjyderne til hockey på søndag, hvor der er kampstart kl. 15.00. Alle billetter er revet væk, og de mange tilskuere kan glæde sig. Til kampen vil SønderjyskE spille i specialdesignede trøjer, som R-Connect har doneret til fans, frivillige og konkurrencer.

Således vil der på scanningen af kort og indgangsbillet blive trukket lod, og efter kampen vil seks (6!)  vindere komme på isen med mulighed for at vælge en af de kampbårne trøjer i en specialudgave af ”Shirt Of Your Back”, og spillerne kvitterer på isen med en autograf. Man deltager ganske gratis og automatisk ved at komme til kampen og blive indscannet. Og som en tak og hyldest til de mange frivillige vil der blandt dem også blive trukket fem særskilte vindere, som også får en af trøjerne.

Som en ekstra bonus i matchday-aktiviteterne vil der også være en af de specialdesignede spillertrøjer i ekstra præmie. Deltag derfor i fanfoto og Canadadrengenes puckspil. Udover de i forvejen gode præmier, så kan du altså få et stykke ishockeyhistorie med hjem som ekstra præmie denne dag.

Der vil også være en konkurrence på Facebook torsdag, hvor man ved at gætte rigtigt kan vinde en af trøjerne. Og fredag løfter vi sløret for en specialdesignet puck, som SønderjyskE fremover kommer til at spille med. Der laver vi selvfølgelig også en konkurrence med masser af vindere, så hold øje med vores Facebook-side.

Dørene åbner kl. 14.00. Vi forventer mange tilskuere og opfordrer derfor til, at man benytter den store parkeringsplads bag Frøs Arena med indkørsel via Trekanten. Og får du ikke brug for din billet på søndag, så giv den venligst videre til en ven eller nabo, så vi kan få arenaen fyldt op.

Tak til R-Connect for opbakningen. Vi glæder os til på søndag!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus