Søg

Stor, canadisk forward til SønderjyskE

Kell Haugaard, 7. juli 2017, kl. 5:30

Stor, canadisk forward til SønderjyskE

Sønderjyderne har nu fået udfyldt holdkortet til den kommende ishockeysæson.

De ishockeyglade sønderjyder kan glæde sig til at opleve endnu en canadisk spiller på den stærke hjemmebane i Vojens. SønderjyskE har netop fået papir på den sidste forward, og holdkortet er dermed komplet til sæsonstarten.
Kevin Henderson har et ganske spændende CV med ikke mindre end 355 kampe i den stærke, nordamerikanske AHL Liga. Det er også blevet til fire optrædener for Nashville Predators i verdens stærkeste ishockeyliga, NHL.
Kevin Henderson har også stiftet bekendtskab med europæisk ishockey, hvor han har spillet i den finske og slovakiske liga.
Ifølge sportschef Kim Lykkeskov er det dog først og fremmest spillertypen og matchet med det øvrige spillerkollektiv, som har været afgørende for valget af den 30årige canadier:
– Vi har i Kevin Henderson fundet den spiller, vi har ledt efter. Han er en stor powerforward, og ikke mindst er han en vaskeægte arbejdshest, som bliver et godt og spændende supplement til vores trup.
Han har sin store force inde foran målet, hvor han med sin stærke fysik og størrelse bliver en vigtig brik i angrebsspillet, fortæller Kim Lykkeskov, og fortsætter:

– Vi har fået gode tilbagemeldinger fra Cory Quirk, som tidligere har spillet sammen med ham i Worcester Sharks (forwardprofil i SønderjyskE i tre sæsoner i perioden 2013 – 2016, red.).
Her fik vi også bekræftet, at Kevin Henderson både er den rette type og ikke mindst har den rigtige tilgang til tingene. Vi glæder os til at præsentere ham for vores mange fans og sponsorer i forbindelse med sæsonens første træningskamp i SE Arena, slutter Kim Lykkeskov.

Kevin Henderson forventes at lande i Vojens i løbet af uge 32. Sæsonens første træningskamp bliver et lokalopgør mod Esbjerg Energy, som spilles fredag den 18. august kl. 19.30 i SE Arena.

Fakta Kevin Henderson
Nationalitet:    Canada
Alder:             30 år (03.12. 1986)
Højde:            191 cm.
Vægt:             95 kg.
Position:         Forward (Kan spille wing og center)
Fatning:          Venstre
Kontrakt:        Sæson 2017/18
Trøjenr:           17
Statistik:         www.eliteprospects.com
Tidligere klubber: Worcester Sharks, Milwaukee Admirals, Nashville Predators, Texas Stars, Quad City Mallards, SaiPa, Nordfolk Admirals, HK SKP Poprad


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus