Søg

Støt en god sag: Tramper i pedalerne for Julemærkehjemmet

Per Jessen, 19. november 2020, kl. 11:37

Når SønderjyskE løber på isen fredag aften hjemme i Frøs Arena til kampen mod Esbjerg Energy, så vil tre cyklister være klar til at trampe i pedalerne for at støtte Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund. Du kan også støtte det gode formål og samtidig vinde gode præmier.

Alt du skal gøre er at gætte, hvor mange kilometer SIS-formand Per Bjerregaard, VIK-formand Brian Ahrekiel og SønderjyskE-salgscef Jesper Danielsen cykler tilsammen i løbet af kampen. Trioen vil trampe i pedalerne i de tre perioder og der vil være indlagte spurter ved en SønderjyskE-scoring. Går kampen i overtid må de tre cyklister også i overtid.

Vil du være med i konkurrencen, så betal 50 kr. på MobilePay 32930 med teksten “XXX km Movember 2020”.

Der er masser af præmier:
* En signeret målmandsstav, som Patrick Galbraith har brugt i kampe
* 2 stk. Slagter Lampe-slagterpakker
* Gavekort til Cafe Kridt
* 1 kasse Royal X-Mas flaskeøl (30 styk)

– Vi har i år valgt at støtte Julemærkehjemmet Fjordmark i vores traditionsrige Movember-indsamling. Det en lokal og god sag at støtte, siger SIS-formand Per Bjerregaard.

Han stiller op på sin hometrainer. Det samme gør Jesper Danielsen, mens Brian Ahrenkiel har fundet en motionscykel frem til lejligheden.

– Forhåbentlig får vi cyklet en masse kilometer. Julemærkehjemmet laver et fantastisk stykke arbejde, og det kan vi alle bakke op om, så jeg håber, at mange vil deltage, siger Jesper Danielsen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus