Søg

Stimen står til test

Jesper Klitgaard, 23. januar 2020, kl. 17:21

Spillerne fra SønderjyskE fik i starten af denne ugen et par velfortjente fridage efter et hårdt program, med en flot indsats fra samtlige på og omkring på holdet til følge.
Nu står den midlertidigt på kamp igen, og ikke en hvilken som helst af slagsen. Det er nemlig topholdet fra Aalborg Pirates som byder indenfor til fredagsbrag, og med piraternes indsats på hjemmebane denne sæson, så venter der SønderjyskE en svær opgave.

Piraterne fører nemlig suverænt den hjemlige liga, og må derfor også betegnes som favoritter i fredagens opgør, men SønderjyskE tager på ingen måde turen nordpå for at ligge sig ned. Selvtilliden er tilbage i truppen efter de mange flotte kampe på det seneste, og med et kamppause i tirsdags, fik holdet mulighed for at tanke lidt op igen, inden kampen om de vigtige point fortsætter:

– Det bliver en kamp med fart og intensitet fra begge sider. Aalborg er et godt hold på hjemmebane, så vi skal være klar fra start og spille 60 minutter. Vi skal bygge videre på det som vi gjort de sidste 5-6 kampe, nemlig det hårde arbejde, vinde nærkampene og kæmpe for hinanden, og kan vi det, så er jeg sikker på vi får 3 point med hjem, lyder det fra angriberen Daniel Madsen

Der er kampstart kl 19:30 og de af jer der ikke har mulighed for at være tilstede i Aalborg fredag aftem, kan istedet se kampen på tv2sport

Arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus