Stimen blev brudt hos grundspilsvinderne

Efter fem sejre i træk gik den ikke længere. SønderjyskE tabte søndagens udekamp hos Rungsted Seier Capital, som med en 3-0-sejr samtidig sikrede sig førstepladsen i grundspillet. SønderjyskE’s slutplacering afgøres tirsdag, hvor der er ”returkamp” i Vojens.

Med et mål i hver periode trak Rungsted fra til en i sidste ende sikker sejr. SønderjyskE var ellers i store dele af kampen godt med, men målmand Christopher Nihlstorp reddede alle 25 forsøg, som SønderjyskE havde inden for målrammen.

Kampens første mål faldt i det 17. minut, hvor Rungsted fik skabt en del trafik foran Patrick Galbraiths mål. Cam Brown havde en gylden mulighed for at udligne kort efter. Ej heller faldt udligningen i et powerplay i anden periode, og tættere på en udligning kom SønderjyskE ikke. Rungsted-backen Morten Jensen scorede for anden gang i kampen, da han i det 34. minut gjorde det til 2-0. I slutminutterne lukkede værterne definitivt opgøret med kampens sidste mål.

Tirsdag kl. 19.30 afvikles sidste runde i grundspillet, og igen er Rungsted Seier Capital modstanderen. SønderjyskE er på fjerdepladsen blot et halvt point foran både Herning Blue Fox og Frederikshavn White Hawks, som møder hinanden. På fredag starter slutspillet.

Rungsted – SønderjyskE 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)
16.13 1-0 Morten Jensen (Persson,  Sarault)
33.45 2-0 Morten Jensen
58.21 3-0  Alex Wideman (Gustafsson, Andersson)
Udv.: RSC 4×2, + 1×5, SE 3×2
Skud: 30-25 (11-9, 13-7, 6-9)

Fredag D. 26. April 19:00