Stensikker SønderjyskE sejr over Rødovre

Al frygt om at spillerne fortsat løb rundt med armene oppe i luften efter weekendens Final4 sejr, blev gjort til skamme, da et SønderjyskE hold viste storform og sendte Rødovre hjem med en lussing på hele 5-0 – en sejr der med lidt mere skarphed endda let kunne have været større.

De folk der i går aftes fulgte med via Metal Ligaens livestream, var vidne til et SønderjyskE hold der viste storform og fortsatte de flotte takter fra weekendens Final4 stævne i Aalborg.

Man skulle ikke mange minutter ind i kampen, før at man kunne se at det var et veloplagt hjemmehold der tog imod Rødovre Mighty Bulls, der til dagens kamp var blevet forstærket med Guillaume Leclerc og Jeremy Beaudry og dermed var oppe på 8 importspillere.
Der skulle også kun gå 3 minutter inden Daniel Kønig udnyttede en tilbagelægning fra Emil Bejmo til at bringe os foran 1-0, derfra så vi os aldrig tilbage og man følte på intet tidspunkt at sejren var i fare. Mikkel Jensen fordoblede føringen efter ca. 15 minutters spil.

2. periode var et regulært skydetelt og der var ikke brug for en lommeregner for at holde styr på de gange Rødovre ved nede i SønderjyskE’s zone, men der faldt kun en enkelt scoring i de midterste 20 minutter.

John Muse i Rødovre målet tog godt fra sig og uden ham kunne det være gået meget værre for de sjællandske gæster. I de sidste 10 minutter af kampen slækkede hjemmeholdet dog på grebet og Patrick Galbraith måtte hive nogle store flotte redninger frem for at holde sit 0 og på et tidspunkt måtte han også højlydt minde et par backs om at kampen ikke var forbi endnu.

5-0 blev slutresultatet efter en kamp, hvor hjemmeholdet viste flot spil og selv om der blev fightet, så sad man med fornemmelsen at der fortsat var noget at give af om det blev nødvendigt.

På fredag venter en ny opgave, hvor turen atter går til Herning.

SønderjyskE – Rødovre Mighty Bulls 5-0 (2-0, 1-0, 2-0)
03:17 1-0 Daniel Kønig (Bejmo, Prapavessis)
15:11 2-0 Mikkel Jensen (Brown, Kønig)
34:37 3-0 Steffen Frank (Eller)
43:49 4-0 Daniel Kønig (Førster, Harms)
56:30 5-0 Yannick Vedel (Rollin, Little)