Søg

Stærkt ungarsk modstand på menuen

Jesper Klitgaard, 14. november 2019, kl. 18:07

Fredag går det endelig løs for SønderjyskE i Continental Cup, når den første af tre kampe løber af stabelen i Frøs Arena. Modstanderne er Ungarske Ferencvaros, der kommer til Vojens som vinder af deres kvalifikationspulje, og som derfor møder op med bevis på høj kvalitet.
Med på holdet har man samtidig Anssi Rantanen, der som nogen sikkert husker, var med til at vinde guld med SønderjyskE i sæsonen 13/14 og kom retur til Vojens i sæsonen 15/16 og som målmandstræner har klubben engageret ingen ringere en Joni Myllykoski.

Spillerne fra SønderjyskE glæder sig selvsagt til at komme igang med weekendens kampe, og man møder op til fredagens opgør med stor respekt for fredagens modstander fra Ungarn. Der skal spilles med fornuft og med stor sikkerhed i de bagerste rækker, samtidig med at de chancer der opstår i den anden ende af banen, gerne skal omsættes til mål.

Sportschef Kim Lykkeskov vil da heller ikke påtage sig favorit-værdigheden før den første kamp ud af tre, men håber at spillerne går ind til kampen med hovedet højt og en tro på sejr:
– Der bliver ingen lette kampe, for alle hold kan gå videre til finalerunden. Det er vigtigt at slå fast, og hver kamp bliver hård kost at komme igennem, og at vi skal ind og kæmpe om hver eneste puck, lyder det kort fra Lykkeskov.

SønderjyskE’s første kamp spilles kl 19:30 i Frøs Arena, men husk at der allerede fra kl 16:00 kan opleves ishockey i topklasse, når Nottingham Panthers møder Amiens Gothiques.

SE’s vi?


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus