Søg

Stærk udebane indsats kastede desværre kun 1 point af sig

Lars Jensen, 23. oktober 2020, kl. 22:03

Marginalerne var ikke på vores side, på en aften, hvor vi måtte nøjes med et enkelt point efter et nederlag i overtid.

Hjemmeholdet kom blæsende fra start og vi var under pres i startminutterne af første periode, men stille og roligt fik vi os arbejdet tilbage i kampen – perioden endte målløs og det var hjemmeholdet helt sikkert mere utilfredse med end vi var.

I anden periode var vi meget bedre med og vi kom også foran knap halvvejs inde i kampen, da en stærkt spillende Andreas Holzman sendte et skud afsted mod mål fra blue line. Inde ved mål stod Anders Førster klar foran Thomas Lillie og med spidsen af staven, fik han pucken dirigeret udenom Esbjerg keeperen.
Føringen varede 8 minutter inden Adam Cracknell uhindret fik lov til at spadsere igennem vores forsvar og udligne til 1-1. Cracknell havde kort inden lige været i fokus, da han under en aktion inde foran mål stak en stav direkte ind i gitteret på Patrick Galbraith i SønderjyskE målet – der havde de fleste nok forventet en udvisning til NHL spilleren – perioden endte 1-1 og bortset fra episoden med Galbraith og Cracknell, så var det nok en fair score efter fordeling af spil og chancer.

I 3. periode stod der SønderjyskE på det meste – holdet spillede en af de absolut bedste 3 perioder på udebane som undertegnede har set i denne sæson, Vi fik lagt et stærkt pres på Esbjerg og kom frem til masser af afslutninger, men ind ville pucken og i al fairness skal det tilføjes at Thomas Lillie, nøjagtigt som sin kollega Patrick Galbraith i den anden ende, tog rigtig godt fra i Esbjerg målet. Perioden endte desværre målløs.

Esbjerg måtte starte overtiden i undertal, da Christian Wejse tog en udvisning i slutsekundet i 3. periode. Vi pressede godt på og kom frem til flere gode afslutninger, men ind ville pucken ikke. Kort efter at Esbjerg var blevet fuldtallige faldt aftenens første udvisning til SønderjyskE. Det var Matt Prapavessis der fik 2 minutter for en hooking, som man med sønderjysk besindighed i stemmen, nok ville kalde i den tynde ende……
Esbjerg skulle kune bruge 27 sekunder, inden at Adam Cracknell med en firsttimer fuldendte sin debut i Metal Ligaen.

1 point på en svær udebane som Esbjerg er aldrig at kimse af, men det er med  lidt af en bitter fornemmelse, når man sidder tilbage med følelsen af, at der absolut var minimum 1, hvis ikke 2 point, mere at hente i den kamp.

Nu skal der kigges frem mod på tirsdag, hvor Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg i Frøs Arena.

Esbjerg Energy – SønderjyskE 2-1 (0-0, 1-1, 0-0, 1-0)
28:35 0-1 Anders Førster (Holzman, Gatz)
36:58 1-1 Adam Cracknell (Nielsen, Vandane)
63:47 2-1 Adam Cracknell (Vandane)

Udvisninger:
Esbjerg: 3 x 2 min.
SønderjyskE: 1 x 2 min.

Tilskuere: 375


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus