Søg

Stærk sidste periode gav tre vigtige point

Jesper Klitgaard, 3. marts 2020, kl. 21:35

Det var efter to periode helt lige, men da først SønderjyskE fik hul på bylden, var der klasseforskel. Hele 5-1 blev det til efter en kamp, hvor spillet til tider var mere hektisk end kønt, men hvor kampen til sidst fik den rigtige vinder. Nicolaj Henriksen leverede igen en flot kamp i målet.

Det var en ganske lige første periode, hvor tempoet var ganske højt fra begge holds spillere. SønderjyskE var mest i puckbesiddelse, og fik derigennem de mest gennemspillede chancer. MacGregor Sharp var ganske tæt på efter en god pasning fra Martin Eskildsen, mens Mike Little var millimeter fra at bringe de lyseblå foran, men overliggeren stod i vejen for den bedrift.

Gæsterne lurede på hurtige omstillinger, og havde deraf også ganske gode muligheder. Også de røde havde et skud på stolpen, men heldigvis for Nicolaj Henriksen og SønderjyskE, sprang pucken den helt rigtige vej i spil igen.

Henriksen måtte også hive flere gode redninger frem i anden periode, hvor en kombination af et øget pres fra gæsternes side, og dårlige beslutninger fra SønderjyskE’s, gav en periode, hvor tyrene var ovenpå. Henriksen måtte tage det yderste af stokken i brug, da en farlig styring var umådelig tæt på at give Rødovre det første mål, men efter fyrre minutter stod det stadig 0-0

Mål skulle de over 2500 tilskuere i Frøs Arena dog ikke snydes for. MacGregor Sharp satte nemlig sidste stav på en retur han selv havde skabt, og dermed kunne jublen for første gang bryde løs i Vojens denne aften.
Det mål gav en smule ændring i kampbilledet, hvor SønderjyskE med målet fik mere fart i både skøjter og pasninger, og netop den kombination skulle give kampens næste mål. MacGregor Sharp fandt med en pasning bag om ryggen på sig selv Daniel Nielsen, der med fart og vilje skar ind i banen og gik den direkte på mål. Pucken blev blokeret af William Rørths skinne, men Nick Crawford, som ikke kunne følge Daniel Nielsen, gled ind i egen målmand og skubbede dermed pucken det sidste stykke ind over stregen.

Det med at kunne skubbe pucken ind over stregen kunne MacGregor Sharp igen, da han på Justin Maylans fremragende pasning, og minuttet efter kunne Frederik Bjerrum sende en retur i nettet til 4-0 og kampen var afgjort.

Det forhindrede dog ikke Daniel Madsen i at ligge en sukkerpasning til Martin Eskildsen, der blot skulle sætte staven på helt inde under mål. Madsen kørte selv pucken ind i zonen, drejede rundt om sig selv, og lagde pucken elegant mod fjerneste stolpe, og Eskildsen kunne øge til 5-0.
Rødovre fik reduceret til sidst, men gjorde sig ellers bemærket ved at virke ganske frustrerede til sidst i kampen, hvor Eller og Co virkede mere opsatte på at ville slås, end lade kampen gå til ende. Det gav et par uenigheder, og Mads Lund og Steffen Klarskov fik lov at få det første varme vand under bruseren, efter de havde sagt lidt hårdhændet tak for kamp til hinanden

Kampen sluttede dog uden flere skærmydsler, og dermed er SønderjyskE ganske tæt på at sikre sig en plads i top fire når grundspillet slutter, men der skal kæmpes som gale for at nå det mål i de sidste svære kampe der er tilbage.

Kampen i tal: SønderjyskE – Rødovre Mighty Bulls 5-1 (0-0,0-0, 5-1)
43:07  1-0  MacGregor Sharp uass
49:13  2-0  Daniel Nielsen uass
53:18  3-0  MacGregor Sharp (Maylan, Little) PP1
53:41  4-0  Frederik Bjerrum (Lane)
54:27  5-0  Martin Eskildsen (Madsen
59:08  5-1  Teemu Virtala (Asperup, Keskitalo)

Udvisninger:
SønderjyskE: 6 x 2 + 1 x 5 (Lund)
Rødovre Mighty Bulls: 7 x 2 + 1 x 5 (Klarskov)
Game Misconduct : Mads Lund, SønderjyskE & Steffen Klarskov, Rødovre

Skud: 36-39

Tilskuere: 2521 i Frøs Arena

Foto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus