Søg

Stærk holdindsats sikrede 3 point mod lokalrivalerne fra Esbjerg.

Lars Jensen, 20. november 2020, kl. 22:04

Hvis man havde forventet en hæsblæsende 1. periode, så var man ikke skuffet efter at uret løb ud efter de første 20 minutter.
Hjemmeholdet kom bedst fra start og havde flere kvalificerede forsøg i de første 2 minutter, men Esbjerg fik hurtigt starten rystet af sig og kom tilbage i kampen. Tættest på en scoring var dog SønderjyskE’s Yannick Vedel, der måtte se sit skud tage stolpen, der skulle dog heller ikke gå lang tid inden Esbjerg svarede igen og deres stjernespiller Adam Cracknell testede jernet bag Nicolaj Henriksen.
“Nico” i SønderjyskE målet hev kort efter en af de helt store redninger frem, da Esbjerg fik ham sideflyttet og de fleste havde nok set pucken inde, men på nærmest mirakuløs vis nåede han over med gribehandsken!!
Hjemmeholdet kom kort tid efter afsted i en 3 mod 2 situation, men på en hurtig spilvending kom Esbjerg afsted i en 3 mod 2 og denne gang nåede “Nico” ikke over og så var gæsterne foran.
Føringen varede dog kun 1 min. inden at hjemmeholdet fik udlignet efter klumpspil foran Thomas Lillie i Esbjerg målet – situationen måtte kigges efter på video, men der blev efterfølgende dømt mål.
Kort inden periodepausen havde både Steffen Frank og Daniel Nielsen chancen alene med Esbjerg keeperen. 1-1 blev dermed også stillingen efter 1. periode.

2. periode vil der nok blive talt om i et stykke tid. Hjemmeholdet kom igen bedst fra start og efter 5 min. viste William Boysen prøver på sin eminente teknik. Han var presset inde foran Esbjerg målet, men i stedet for at afslutte med den baghånd de fleste forventede, så stak han staven ind mellem benene på sig selv inden han vippede pucken i nettet – et mål der med sikkerhed vil kandidere til “årets scoring” i Frøs Arena.
Det sluttede ikke her, for Martin Eskildsen ville også lege med. Med 2 scoringer på 45 sekunder øgede han til både 3-1 og  4-1. Hjemmeholdet fortsatte med at have fuld kontrol over kampen, ind til Mads Eller måtte ud 2 min. for en tripping. Et stærkt Esbjerg powerplay gav dem først et skud på overliggeren og derefter en scoring og dermed var der atter liv i kampen. Kun 39 sekunder efter scoringen tog Daniel Nielsen en noget skidt udvisning og man fornemmede panikken bredte sig, men heldigvis red hjemmeholdet stormen af og kunne gå til pause med en 4-2 føring.

3 periode blev lidt af en stillingskrig. SønderjyskE havde fokus på ikke at lave fejl bagud og det gjorde at Esbjerg aldrig blev helt farlige i de sidste 20 minutter.
Selv om Esbjerg satsede og tog Thomas Lillie ud og indledte et stort pres de sidste 1.30 min. Men Nicolaj Henriksen var en sikker sidste skanse hos hjemmeholdet.
Tiden løb ud og kampen endte 4-2. Dermed var 3 og en final 4 deltagelsen en realitet.

En helstøbt holdindsats af hjemmeholdet, hvor man dog skal fremhæve Nicolaj Henriksen i målet, Boysen’s fantastiske scoring til 2-1 og bundsolide Martin Eskildsens 2 vigtige scoringer(og 1 assist).
Der skal også uddeles ros til Esbjerg for at spille en stærk kamp. Deres pasningsspil var i perioder af høj klasse og så stod Thomas Lillie en fantastisk kamp i målet og havde bla. 4 store redninger i de sidste 90 sekunder af 1. periode.

SønderjyskE – Esbjerg Energy 4-2 (1-1,3-1,0-0)

16:29 0-1 Andreas Grundtvig (Koch, Grønvaldt)
17:29 1-1 Brendan Harms (Rollin-Carlsson)
25:06 2-1 William Boysen (Kønig, Eskildsen)
27:56 3-1 Martin Eskildsen (Little, Brown)
28:41 4-1 Martin Eskildsen (Little)
36:28 4-2 Felix Scheel uass.

Udvisninger:

SE:
3 x 2 min.

EE:
3 x 2 min.

Tilskuere: 375


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus